Повідомити про помилку

«Динамо» програло «Бенфіці» і вибило «Барселону» з ЛЧ

9 грудня 2021 00:30
Спорт
views 657
shares 37
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Київське «Динамо» програло португальській «Бенфіці» у 6-му турі Ліги чемпіонів. Матч на легендарному «Ештадіу та Луж» у Лісабоні завершився з рахунком 2:0.

Вже на першій хвилині Динамо могло пропустити гол. Забити його міг Яремчук. Він ефектно прокинув поміж ніг Сироті та пробивав у дальній кут – Бущан у стрибку дотягнувся. А Піцці пробив вище воріт.

На 8-й хвилині невелике ушкодження отримав Гармаш. Поки Денис лежав на газоні, його одноклубники розмірковували, чи вибити м'яч в аут, чи продовжити атаку.

Кияни обрали друге, і Буяльський, скориставшись розконцентрованістю «Бенфіки», зміг вийти віч-на-віч із Влаходімосом. Віталій не став бити, а віддав на Циганкова, який набігав, відігравши голкіпера. Перед Віктором були абсолютно порожні ворота, але найдорожчий гравець УПЛ примудрився пустити м'яч вище за рамку.


Відразу ж у відповідь був небезпечний випад господарів, який змусив Бущана продемонструвати свою майстерність.

«Бенфіка» намагалася вертикальними передачами досягти успіху – і на 16-й хвилині це їм вдалося.

Після флангового прориву Роман Яремчук забив свій перший гол за «Бенфіку» у Лізі чемпіонів. Гол від Яремчука дещо приголомшив динамівців. І вони пропустили вдруге. Цього разу через помилку. Після невдалого рикошету м'яч відлетів у штрафному до Жілберту, який без проблем розстріляв Бущана.

Все це призвело до того, що кияни почали чимало фолити, через що отримали декілька жовтих карток. А господарі поля – небезпечні штрафні. Але врятував Бущан.

У другому таймі динамівцям не лишалося нічого, як грати за свою честь. Команда створювала моменти. І була близька до того, щоб скоротити відставання у рахунку.


Натомість Бенфіка перейшла на гру другим номером. На той час було відомо, що Барселона програє 3:0, тож саме португальський клуб посідав друге місце. Матч так і закінчився перемогою Бенфіки.

«Бенфіка» — «Динамо» 2:0

Яремчук, 16, Жілберто, 22

«Бенфіка»: Влаходімос-Алмейда, Отаменді, Вертонген-Жілберто (Лазаро, 73), Піцці (Евертон, 59), Вайгль, Маріу( Таарабт, 73), Грімальдо — Сілва (Бернарду, 82), Яремчук (Нуньєс, 82)

«Динамо»: Бущан — Тимчик, Забарний, Сирота, Миколенко — Сидорчук (Андрієвський, 86), Шапаренко — Циганков, Буяльський, Вербич (Де Пена, 64) — Гармаш

Коментарі

Інші новини по темi