Повідомити про помилку

У Туреччині автобус з українськими туристами потрапив в аварію

13 вересня 2021 12:20
Події
views 644
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Туреччині автобус з українськими туристами потрапив в аварію. На даний момент відомо про одного загиблого і більше 30 поранених.

Повідомляється, що інцидент стався в місті Мугла. В аварію потрапив автобус, який віз українських туристів з Бодрума до Денізлі. За попередніми даними, він врізався в студентський автобус.


Також повідомляється, що автобус з українцями перекинувся. На місці загинув турецький водій, 35 пасажирів обох автобусів отримали травми і були доставлені до лікарень в Муглі і Денізлі.

Стало відомо, що ДТП з українськими туристами в Туреччині сталася через серцевий напад у водія. Він помер на місці пригоди.

 

Повідомляється, що у 54-річного водія автобуса на 13-му кілометрі траси Мугла-Денізлі стався серцевий напад, після чого некерований автобус виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автобусом, який віз студентів.

За уточненою інформацією, в туристичному автобусі були понад 40 туристів з України та Росії. Водій помер на місці, ще 30 осіб постраждали, стан трьох студентів важкий.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi