Повідомити про помилку

Арештували водія, який став винуватцем масштабної аварії на Столичному шосе

14 вересня 2021 18:17
Суспільство
views 603
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід водію Honda, який став винуватцем масштабної аварії на Столичному шосе. Водій, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, спричинив зіткнення восьми автомобілів. Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

За клопотанням Київської міської прокуратури взято під варту на 2 місяці водія іномарки, який у неділю, 12 вересня 2021 року, вчинив масштабну ДТП на Столичному шосе у Києві.

За даними правоохоронців, водій автомобіля Honda, рухаючись у напрямку Обухова, зіткнувся з попутним KIA Ceed, після чого ці автомобілі виїхали на зустрічку, де зіткнулися із ще 6 автомобілями.


«Внаслідок ДТП постраждало троє людей. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 286-1 КК України», — додали у столичній прокуратурі.

Зазначимо, що ч. 2 ст. 286-1 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 3 років з довічним позбавленням права на кермуванням автомобілем.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва вісім автомобілів потрапили в аварію. Під час встановлення подробиць, з'ясувалося, що водій автомобіля «Хонда Акорд» перебував у стані алкогольного сп'яніння.

«Правоохоронці провели освідування на вміст алкоголю водія автомобіля „Хонда Акорд“ на приладі „Драгер“, який показав 1,7 проміле алкоголю», — відзначає пресслужба поліції Києва.

Коментарі

Інші новини по темi