Повідомити про помилку

Суд переніс апеляцію ДБР на запобіжний захід Порошенку на два тижні

28 січня 2022 13:40
Події
views 415
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про перенесення розгляду апеляційної скарги щодо запобіжного заходу п'ятому президенту Петру Порошенку повідомили у ДБР.

«Київський апеляційний суд переніс розгляд скарги на рішення Печерського райсуду Києва щодо обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання п'ятому Президенту України, народному депутату Петру Порошенку», — йдеться в повідомленні.

Засідання перенесено на 11 лютого 2022 року. 

19 січня 2022 року Печерський районний суд Києва обрав Порошенку П. О. запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання та поклав обов'язки, зокрема, здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України та в'їзд в Україну.

21 січня Офіс генерального прокурора України вніс апеляційну скаргу на рішення суду щодо застосування запобіжного заходу до Петра Порошенка.

Зауважимо, під Київський апеляційний суд у п'ятницю, 28 січня, прийшли прихильники п'ятого президента Петра Порошенка.

«Ми захистимо наше майбутнє. Захистимо тих людей, які будують. Захистимо Петра Порошенка. Захистимо життя кожного з нас – для цього ми тут зібралися. Ми переживаємо непрості часи і маємо усвідомлювати, що ми вистоїмо, бо є країни, які живуть у постійній загрозі. Ця загроза полягає як у армаді, яка стоїть біля наших кордонів, так і в системі політичних переслідувань і спробі побудувати тут російський диктаторський режим. Але ми разом пройшли складний і непростий шлях, готові іти далі і переможемо„, – заявив під стінами суду нардеп партії Порошенка Микола Княжицький.

Порошенко в Київському апеляційному суді закликав українців до єднання задля захисту України. 

«За нами – правда. Тому що народ з нами, ми переможемо. Але переможемо ми не вас, бо ви просто опоненти, і немає в мене такої мети. А переможемо ми Путіна, бо Україна – не Росія„, – звернувся Петро Порошенко до влади.  

Коментарі

Інші новини по темi