І воно, це ПІСЛЯЗАВТРА, наступить не в алегоричному смислі, як у відомому фільмі. Це ПІСЛЯЗАВТРА наступить саме післязавтра, 25.03.2020 року.

Тобто, саме в цей день, у середу, 25 березня вирішиться доля України – чи буде вона придатком «російської імперії», об'єднавшись з ОРДЛО в одну невизначену територію на кшталт «Придністров'я», чи залишиться незалежною Державою, для якої жодних вказівок кремля не може бути навіть почутими, не те що виконаними!
А нас намагаються примусити виконувати! Причому — ХТО примушує! – наш гарант за допомогою рота Єрмака, який працює геть не на нашу Державу.

Тепер коротко про те, що означає домовленості та підписання ганебного «мирного плану» із банд формуванням ОРДЛО. Навіть якщо не звертати уваги на те, що доведеться принижуватися нашій Державі до домовленостей із відвертими сепаратистами та головорізами, які знищили та закатували десятки тисяч українських військових та мирних жителів сходу, тут головне дещо інше.
А саме – Україна дійсно опиниться в стані невизнаної території, разом із сумнозвісним ОРДЛО! Безликою територією, що прийме статус придатка «російської імперії», яка скрізь по Україні призначить своїх префектів, аби ті спостерігали за «новим порядком», запровадженим на засадах «Руського миру».

Не дарма ще зовсім недавно Зеленський вже вкинув цей «меседж» щодо префектів — аби перевірити реакцію суспільства та зробити певні висновки. Суспільство відреагувало в'яло та незрозуміло. Тепер будемо пережовувати ганебний черговий «Мінськ». Тепер чекаємо на префектів, які начебто призначить нам Зеленський, а по суті – кремль.
І ось ще одне. Зараз у більшості громадян сходу України подвійне громадянство – російське і українське! Саме про цих громадян піклувався Сивохо, а зараз піклується Єрмак. А ще не забуваймо, що на ключових високих посадах ОРДЛО знаходяться взагалі російські гастролери, яких делегував кремль для підкорення сходу країни Росії!
Що ще потрібно для того, щоб зрозуміти – ворожий Мінський шабаш спрямований на руйнацію нашої країни як Держави і повному підкоренні її Росії!

Зараз нас хочуть дещо «приспати» коронавірусом і тим, що цей шабаш вібудетьмя дистанційно, а тому ніяких підписів не буде.
Не віримо! Бо, по-перше, підписи можна поставити і дистанційно (електронний підпис), а по-друге, сам факт цієї «зустрічі», із зрадницькими домовленостями з представниками головорізів, ставить нашу країну на рівень ПО СУТІ «невизнаної території», бо Державою після цих «перемовин» нашу країну буде назвати занадто складно.
І останнє, сьогодні наш «гарант» у своїй промові намагався запевнити українців, що політики в жодному разі не використають карантинний стан для вирішення підкилимкових домовленостей. Можна б було повірити, якби наш «гарант» не був керований купкою проросійських олігархів.
А тому лишається тільки уважно пильнувати, довіряючи лише собі і Україні.

Власне це все. Лишається тільки із сумом згадати фразу із статей зарубіжних видань, які була написані після зрадницьких перемовин Єрмака у Мінську 11.03.202 р.:
«Київ визнає сепаратистів Донбасу співрозмовниками»(!)
Отже, післязавтра...