«Ми всі знаходимося всередині якогось політичного серіалу, сценарій якого пишеться не тут, а на Луб'янці.

Той самий Зеленський не є самостійною фігурою – йому взагалі звично працювати в жанрі актора.
І він радо працює за цим сценарієм, тому що він вкладається в його напівватний світогляд і світовідчуття.
Жарти Зеленського з приводу Майдана, жарти Зеленського з приводу України під час війни, його робота і отримання коштів з російського державного бюджету в Росії(!) під час війни – це теж не випадкові речі. Для нього це – прийнятні речі з точку зору цінностей. Для нього цінності Майдану – це абсолютно йому чужі, він не пройшов через них.
Це президент – який НЕ ЧУЄ ПІД СОБОЮ УКРАЇНИ!

Зараз швидкості зовсім інші, ніж в 2012-2013 році, передусім – швидкості обміну інформації.
Вони (влада) настільки вдало маніпулюють інформаційними потоками, вони настільки вдало перемикають увагу на інше – наприклад, розслідування схем про „оманливу відпустку“ президента, в якій він зустрічався з правою рукою Путіна Патрушевим, яка тягне на статтю 111 кримінального кодексу України . Це в чистому вигляді державна зрада.
Але тут не так важливо, з ким він зустрічався, як той факт, що Президент воюючої країни повертається (з „відпустки“) до себе в Київ через Москву(!) — за добу вивісивши штандарт Президента, тобто, обманюючи громадську думку в тому, що він є на Банковій (а його насправді там немає).

Яким чином влада перебила цей момент? Вона його перебила істерією навколо короновірусу!
Зеленський, який мусив би відправитися у добровільну відставку, досі перебуває на своїй посаді лише тому, що ми живемо в добу цинічної маніпулятивної медіакратії – коли через підміну теми денної – інформаційної – вдається уникнути відповідальності.
У нас на черзі денній повинно стояти одне питання на сьогоднішній день – відповідальність пана Зеленського за таємну конфіденційну зустріч в Омані, за сепаратні переговори з правою рукою Путіна – Патрушевим.
І доки це питання не буде з'ясовано для кожного українця, доти Зеленський виглядатиме не як Президент України, а як агент Путіна» — Андрій Денисенко, народний депутат минулого скликання, програма «Червона лінія» (https://www.youtube.com/watch…)

Ця програма була присвячена політичним репресіям сьогодення. І що цікаво, основне питання, яке там ставилося щодо паралелей з часами Януковича, має, на жаль, сумну відповідь – зараз все відбувається набагато жахливіше.
Жахливіше – тому що сьогоднішня влада віртуозно маніпулює суспільством, відводячи його увагу у бік, протилежний від своїх злочинних кроків, використовуючи для цього заборонені прийоми та підступні способи.

І все це українське суспільство машинально ковтає. А тому великі комбінатори продовжуватимуть безкарно руйнувати країну, разом із мізками її відсталих громадян.
Натомість, потрібно було б всією громадою опиратися подібним психологічним експериментам, аби ЗЕвлада назавжди припинила поводитися з українцями, наче із піддослідними кроликами – яких «розводять», як останніх лохів.
Будьмо уважними на майбутнє – аби трюкачі залишились в минулому…