Щодо «червоних ліній», які нібито не перетнув Зеленський.

Перший, а по суті, і єдиний перетин цих «ліній» відбувся у прийнятті Президентом України безальтернотивності «Мінських угод». Тобто, або «Мінські угоди», або війна — бо Росія «не має намірів переглядати „Мінські угоди“». Бо саме «Мінські угоди» передбачають «інкорпорувати „формулу Штайнмайєра“ в українське законододавство» — ту зрадницьку «формулу», яка веде нашу країну до повного підкорення зовнішньому ворогу, а точніше – до капітуляції.
Саме проти цієї «формули» зараз повстали громадські організації, політичні діячі, активісти, військові та більшість українського суспільства, бо виконання цієї «формули» приведе до тривалого військового конфлікту із Росією, причому, не лише на сході, а і по всій України.

Взяти хоча б один із її пунктів – відведення українських військових із українських же територій. Окрім того, що такі дії носять характер зради, яку б не допустила жодна країна світу, на звільнених територіях вогонь не лише не припиняється, а ще більше посилюється, бо ворог починає відчувати себе там господарем.
Далі перелічувати всі зрадницькі пункти «формули» немає сенсу, бо ми вже її вивчили напам'ять. Варто підкреслити лише головне – ця «формула» не передбачає вирішення питання по Криму. Тобто, прийнявши на себе готовність виконання «формули», українська влада погоджується із анексією українського півострову.
А тому наш Президент навіть не мав би приймати до розгляду цю «формулу», а тим більше погоджуватися на її виконання.

По суті «Нормандської зустрічі» — це все, на що варто звернути увагу. Тобто, зустрічі нібито і не було, бо гібридна війна, яка має продовжуватися, згідно нав'язаних нам «Мінських угод», відбувається і без проведення «нормандського» шоу, яке влаштувала Україні четвірка професійних шоуменів, аби в черговий раз пошити українців в дурні.
Звісно ж, не обійшлося без «жартів» — і про «руській язик», який «має поширюватися по всій Україні, а не лише на Донбасі». І про «у них в Росії газ, буде й в нас» — якщо ми будемо «слухняними»... І про те, що український народ за свій кошт зобов'язаний не лише відновити зруйновану росіянами східну територію країни, а і тривалий час відгодовувати сепарське свинство, яке зрадило свою батьківщину, проголосувавши на фейковому «референдумі», і впустивши до себе російську орду.

«Весело», чи не так? А ще веселіше те, що наш Президент все це буде виконувати. Бо він же по суті своїй – жартівник. І це не зважаючи на той факт, що саме сьогодні вдень, перед вечірньою зустріччю Путіна із Зеленським, Генеральна асамблея ООН ухвалила резолюцію, в якій закликала Російську Федерацію вивести свої війська з Криму, а також зупинити тимчасову окупацію території України.
Але Зеленському, як і Путіну, ООН — не указ. Схоже, що у них є власні рецепти приготування отруйного блюда під назвою «Руський мир в Україні».

А все могло бути інакше. Наш Президент, якби він був принаймні розумним (про патріотизм тут взагалі не йдеться), мав би просто відмовитися від застарілих «Мінських угод», замінивши їх на «Будапештський Меморандум», який би дійсно захистив нашу Державу, позбавляючи нас від барських замашок кремлівського «Наполеона».