А тут у нас з ЗЕ просто бінго!

Знаєте, на чому тримається вся ідея захисту Заходом України, введення санкцій, відповідно — певної втрати бізнес-інтересів? Правильно, на тому, що саме расєя на нас напала, ми жертва, ми — відбиваємося.
Які заперечення расєї? Правильно, «на Украине гражданская война, пусть между собой договариваются».
Тому у нас не може бути жодних офіційних переговорів з різними попочлєнцями і не було протягом цих років.

Що треба зробити умовному Зеленському на посаді Президента, щоб це все зруйнувати? Та взагалі майже нічого! Йому навіть нічого майже не треба говорити!
А просто один раз поїхати «пагаваріть» на окуповані території, цим легітимізувавши народнає апалчєніє даунбаса, тобто — «гражданскую войну». Пізніші пояснення «ви мене не так зрозуміли» не пройде.
Захід полегшено видихне і скаже «самі розбирайтеся, а у нас тут з Москов бізнес». І тоді велкам ту зе юесесар.

І тут — що ж ми бачимо? Передрук на сайті Нового Врємєні інтерв'ю Лещенка — радника Зеленського — виданню Новая газета.ру (РУ(!!!!). Причому на НВ воно скорочене, а от в оригіналі є забавне речення —
«Ну и конечно есть место и для здорового авантюризма. Вот я сейчас спонтанно подумал, сидя тут за столом, что следующий президент на волне популярности мог бы посетить оккупированные территории. Вот это был бы ход, это был бы сигнал!»

Все інше, що в інтерв'ю є про «непроросійськість» ЗЕ — можна не читати.

Давайте далі будемо себе заспокоювати, що «він не зможе нічого антиукраїнського зробити — буде Майдан, йому ніхто не дозволить». Ага. В США з їхніми серйозними інституціями досі з Трампом собі ради не можуть дати — робить часто, що хоче. А у нас про інституції мовчу.