Карузо, Карузо! І що люди знайшли в цьому Карузо? Гаркавить, шепелявить, слова ковтає, в такт не влучає ...
— Та не може бути! Ви слухали Карузо?
— Та ні, звісно, мені декілька пісень заспівав Рабінович...

От дійсно, народна мудрість, зі своєю геніальною спостережливістю, писана на віки. Сьогодні прочитав саме такий анекдотичний опус від чергового єврея — члена якогось «Военного комитета» Натана Хазіна, який мнить себе Карузо, а, насправді, примітивний Рабінович.

«Воєнний комитет». Як відомо з минулих заяв членів цього «кружка Зельоная лампа»,до їх канонічного складу входить замполіт (не виключено, що в минулому член компартії) Святослав Стеценко, а також Gary V. Coval, Eduard Konezkky, Yuriy V Brekharya, Юрий Касьянов, Цві Аріелі, Натан Хазін, Віктор Варцнер.

Не подумайте, що тут про якусь національну неприязнь. В жодному разі. Я ж не ображаюсь, коли мене українцем називають. Тут про окремих євреїв, які раптом ополчилися проти Збройних Сил України не маючи на це жодного морального права.

Ви помітили як раптово оживились ці гастролери з Ізраїлю Цві Аріелі, Натан Хазін, Віктор Варцнер? Так ніби моторчики хто повкручував в їх єврейські дупи. Видно мотивував хтось їх суттєво.

Такі вболівальники за Україну аж дивно. Бо коли вони всі разом радісним галасливим кодлом «репатриировались» в Ізраїль, то не вважали себе такими щирими патріотами як зараз.

А тут нещодавно у них ожили в дупі жили. Як з кулемета висери за висерами: пук, пук, пук (вибачайте, з української народної творчості слів не викинеш).

Платформу для них робить відомий керівник інформаційного гальюна Юрочка Бутусов (свіженьке про нього і його творчість тут: https://site.ua/genshtabist.okopniy/11827-pro-yuriya-butusova-i-tehnologiyi-obmanu/ і тут https://site.ua/genshtabist.okopniy/11770-zaklyatiy-drug-armiyi-abo-pro-stil-schura-v-jurnalistitsi/ ).

По суті їх «критики» навіть сказати нічого, бо СУТІ ТАМ НЕМА. Одні безпідставні штампи: командування ЗСУ будує армію радянського зразка, якийсь Глен Грант написав щось таке величне, що досі ціни йому не складуть (я трішечки показав справжню ціну його «епосу», читайте тут: https://www.obozrevatel.com/my/auto/nabridla-brehnya-na-voennu-tematiku.htm).

А знаєте чому нема суті? Бо жоден з цих єврейських бійців невидимого фронту в Збройних Силах після 2014 року не служив. Невидимого, бо їх заслуги ніхто в ЗСУ не бачив і про них відомо лише з їх слів.

Знову ж таки, за їх словами двоє тренували Нацгвардію в ролі інструкторів зі стрілецької зброї. Але, як ми бачимо, і там не втримались. Натанчик Хазін на короткий час опанував малеесеньку тактичну посаду в аеророзвідці і крім тріпання язиком та фотографування з Міністром оборони з планшетом теж не мав досягнень.

Що взагалі можна сказати про людину, яка згадує висловлювання Клаузевіца про війну як продовження політики, а потім не може сформулювати до чого він це втулив? Пише, що США і НАТО опинилися між молотом та ковадлом. Ги-ги, цікаво. Це росія молот для США і НАТО? Стратег! А про недоцільність поставки нам станцій контрбатарейної боротьби, переносних протитанкових комплексів Джевелін і ручних безпілотників Рейвен, БО ВОНИ БУДУТЬ ДРАТУВАТИ РОСІЮ, як Вам?

Та нам давно начхати чи буде це дратувати окупанта чи ні. А на страхи з цього приводу імпортного стратега Хазіна, ще й з висоти нас...ти.

Всі вкиди цих Цві, Хазіна і Варцнера маніпулятивні. Прикриття званнями радників, експертів, інструкторів, «засновників військових частин Генштабу», якими для ЗСУ, по факту, вони ніколи не були, тут не випадкове. Напичені слова «вибухова трансформація» «операційна трансформація», «мережоцентрична доктрина», які вони люблять застосовувати, не несуть корисного навантаження і є ознакою застосування суб'єктом маніпулювання малозрозумілих термінів задля створення ілюзії новаторства.

Залякувалки, що путінська росія (Хазін ці два слова пише з великої літери) має знищити Україну і вторгненням, заклики до жителів західних країн вплинути на свої уряди з метою відмовитись від допомоги ЗСУ мають ознаки інформаційної диверсії. Не дарма ольгінські тролі так активно розганяють цю маячню в інтернеті.

Слід констатувати, що це ніщо інше, як акції п'ятої колони, яка дивним чином вкоренилась в Україні. Її ціль Збройні Сили України, які є основою незалежності України.

Збройні Сили України зміцніли за чотири роки війни. Але вони продовжують потребувати довіри і підтримки українського народу. Надійного прикриття їх на інформаційному фронті також.

Допоможіть донести це до українців.

Україна понад усе!