Мушу зізнатися, серед усіх політиків/чиновників та інших посіпак Володимира Зеленського, найбільше поваги викликав головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Як мінімум, через його професіоналізм під час пандемії. Погодьтеся, щоденні брифінги за його участі було цікавіше дивитися, ніж очільника МОЗ Степанова, який не може нормально сформулювати думку.

Але після заяви Ляшка, що закриття парків і обробка вулиць — це психологічний ефект, а не захід безпеки, — ви мене вибачте, але це срака-байрака.

Це Зеленське кодло настільки себе дискредитувало, що на голову не налазить. Вони такі недолугі, вони настільки непрофесійні, що стає страшно за наше з вами майбутнє.

А не ляпни Ляшко цієї дурні — ніхто й не сумнівався би в його адекватності й усі далі дотримувалися б карантину. Оскільки довіра — один із ключових аспектів дотримання правил та обмежень.

А коли головний санлікар каже, що вони заради приколу закрили парки і штрафували людей — про який порядок, дотримання карантину і довіру до влади може бути мова?!?

Додали жару також:

— «Велюр» слуги народу Тищенка, який працював на ничку;

— «Епіцентр», який торгував, поки інші були зачинені;

— недотримання дистанції та маскового режиму владою під час урочистих подій;

— те ж недотримання дистанції та маскового режиму народними депутатами під час засідань ВР;

— закриття очей на заклики представників РПЦ в Україні йти до церкви та проведення ними богослужінь попри заборону масових заходів.

Тобто одним можна, іншим — ніт? Виходить, що так. Влада показала, що усі рівні перед законом, але є рівніші Тищенки, Епіцентри, батюшки російської церкви в Україні та подібна шобла.

І після цього Зе влада немає жодного морального права щось вимагати від нас. Тому й повалили люди в парки, на шашлики, на дитячі майданчики і тд. Без масок та не дотримуючись дистанції. Пандемія для людей закінчилася, адже влада почала на неї плювати.

P.S. Хочу ще додати: щоденне збільшення кількості хворих на COVID-19 — це результати тестування 7-9-денної давності.

Тому оці дискотеки, туси в Хвильовому і тд — вилізуть боком ближче до початку червня.

І мій прогноз такий, що ближче до середини червня карантин знову посилять. Адже кількість захворювань і смертей збільшиться до жахаючих показників.

Щиро сподіваюсь, що буде не так і що я помиляюсь.

P.P.S. Стою нещодавно у маркеті біля прилавку з ковбасами, підходить з боку жінка. Відступив на крок у бік. Вона підійшла ще ближче, я відійшов ще в бік. Вона знову підступила ближче до мене уважно вдивляючись у цінники.

Людям уже плювати навіть на дистанцію, що вже казати про маски? Як казав колись Вілл Смітт свому сину: «Страху немає». Так наші люди вважають, що епідемії немає. Але ж це не так.