Чому в питаннях державності, єдності, мови, історії, культури, самоідентифікації — повинні поступатися україномовні, свідомі українці? Скільки б не піднімалися ці питання, постійно страждають проукраїнські громадяни.

«Какая разніца?» — так давайте українською, а не російською. На вулиці Бандери, а не Катерини ІІ. Біля пам'ятника Шухевичу, а не Леніну. У сквері Франка, а не Пушкіна. Давайте слухати Хливнюка, а не Елджея.

Зауважте, російська постійно в ролі жертви. Якщо дійсно байдуже, так давайте англійською, французькою, німецькою… українською?

Коли в Google переходиш на сайти, відразу відкриває російську версію. У більшості випадків. Деякі компанії ще досі не мають української версії сайту. Якщо байдуже, давайте тоді надавати перевагу англійській мові.

Нещодавно заходив в український магазин Staff. За 30 хв там жодного разу не зазвучала українська пісня. Лише російські виконавці.

Якщо ви тримаєте марку крутого, трендового, молодіжного бренду, так вмикайте англомовних виконавців, чому саме росіян? Навіщо ви просуваєте російську культуру в Україні. Для чого ви асоціюєте себе з російськими виконавцями і нав'язуєте їх молоді?

Якщо дійсно «какая разніца?» — давайте українською. Давайте українське. У нас є багато якісного контенту, який треба просувати.