Є в Україні така собі невелика купка гною. Невелика, проте вельми смердюча. Їх ще представляють як політологи, експерти, та політтехнологи. Вони перманентно сидять в різноманітних етерах, з розумним виглядом розповідають про те що і як було, є і буде. Роздають поради і просто брешуть.

Це вони стали тим болотом, у якому втопили мізки українців на виборах 19 року.

Всі ті Гайдаї, Романенкі, Фесенкі, Золотарьови і ще біля 2х десятків розмовляючих дуп, які завзято пропагували Зеленського та його проект СН, практично одразу після його обрання, зрозумівши, що коло тих, хто буде мати перепустки до корита, обмежується 95 кварталом, почали говорити, що хоча Бубочка і необізнаний, і просто тупий, але свою місію, звалити Порошенко, він виконав.

Вони розумні і прорахувалися лише в одному — вони не зрозуміли інтелектуальну прірву Зеленського. Усі його страхи і ідіотська метушня, від того, що він дійсно нерозумна людина.

Зараз, втративши ілюзії про спроможність Зе на щось конструктивне, вони, почали активно просувати тезу, що він прийшов зламати інститут президентства, який не є притаманним українському менталітету. І що Україні потрібна парламентська республіка. Це лайно! І ті, що вкладають цю думку вам у мізки — також лайно і звичайні опариші.

Хотів написати ще багато різних слів про цих добродіїв, але не можу, нудить...

Єдине, що хотілося б зауважити — не слухайте їх, не споживайте лайно!