Країна, в якій вже, кажуть, 80% ідіотів,обирають президентом блазня, заслуговує на це:

https://ukr.lb.ua/news/2019/09/17/437484_blizko_st...

«Близько ста люстрованих прокурорів керівного складу можуть поновити на посадах за рішеннями Окружного адмінсуду Києва. Серед тих, хто радше за все буде поновлений на посаді, — два колишніх заступники генпрокурора часів Віктора Януковича — Юрій Дьомін (як пишуть ЗМІ, він є сином ексгенпрокурора Михайла Потебенька і колишнім ректором Національної академії прокуратури) і Михайло Гаврилюк.

11 вересня Окружний адміністративний суд міста Києва повернув посади заступника прокурора в Харківській області Дмитру Кавуну і старшому прокурору головного управління нагляду Олегу Кіперу, яких люстрували в 2014 році.

Суд також вирішив стягнути з ГПУ на їхню користь середній заробіток за час вимушеного прогулу в розмірі 805 тис 289 грн 96 коп.» (с)

Того четверга Поважний Генеральний прокурор Рябошапка, навіть на улюблених Г+Г стояв як кіт, що всрався і не знав куди сховатися, коли якась розумна жіночка слідчий прокурор тицяла його носом в те лайно, як він обирав собі помічників та заступників.

Тепер ця чудова новина. Зараз ці ідіоти, які захищають зелайно почнуть верещати, що то суди, ті, що Порошенко призначив так вирішили. Тільки за Порошенка вони чомусь не робили цього, а як тільки це зелайно пробилося у люди, то зразу все стало можливим.

Ви ж за це голосували кретини?

Пшонку вам навічно, щоб було вам щастя.