«Я в ці ваші гороскопи не вірю, тому що я Стрілець».

В.о. міністра енергетики Ольга Буславець, як виявилось, риба.

Ну не в сенсі, що вона як Русалонька обміняла свій голос на ноги, бо її призначення прийти в наш світ та відновити українську енергетику. Вона – Риба за гороскопом.

Це дуже тішить нашого міністра, адже «дякую Богу, що я Риба, бо Риби дуже інтуїтивні і добре розбираються в людях».

То виходить нам в міністерство набирають кадри користуючись магічним мисленням та рекомендаціями які зародились ще в Месопотамії в V в. до н. є?!

Як тобі таке Ілон Маск?

Скажіть пані Ользі, що через те, що наш Всесвіт постійно рухається, то потрібно вводити ще один знак – Змієносець. І вона вже не Риба, а самий натуральний Водолій. Треба бити в дзвони, бо ця похибка завалить нам всю енергетичну безпеку!

І Богу дякувати за те що ти Риба теж, я думаю, не потрібно. Церква таке не схвалює, ба більше, колись за таке можна було потрапити на багаття інквізиції.

Хе-хе, яка іронія міністра енергетики очистили енергією вогню.

Але якщо в нас така державна політика, то пропоную міністерство енергетики формувати з людей, що народжені під вогняними знаками, аграрне міністерство – стихій землі, міністерства водного господарства… Ну ви зрозуміли.

Чи то я просто не зрозумів і в нас не просто міністерство енергетики, а Прани енергетики? Ну тоді нашим міністрам потрібно, як казав Митець – першим ділом треба стати рака, йога любить прану. Ну і не забувати тримати кундаліні сухою.

Хотів сказати, як наш президент допускає таку кадрову політику, і раз, читаю:" Президент України Володимир Зеленський припустив, що нестабільність курсу гривні, події в Нацбанку і навіть ситуація з коронавірусом — це наслідки найскладнішого високосного року."

Ви знаєте, я нарешті увірував, що у нас народ є джерелом влади.

Народ який заряджав банки з водою перед телевізором, продовжує вірити в забобони та вроки, віддає перевагу гомеопатії перед вакцинацією, постійно чекає спасителя, який зробить йому красиво та сито – породив свого аватара, плоть від плоті своєї.

І тепер чекає його з першим променем сонця, коли він прийде на п'ятий день, зі сходу...

Смутні часи наступають. Калі Юга. Напевно самий час праною запастися. Ви як думаєте?