Гадаєте, після інциденту зі зривом концерту Лободи в Одесі, вона розкаялась та зробила правильні висновки? Ні, все із точністю до навпаки.

Але по порядку.

Пройдемось по голим фактам.

Скандал навколо ситуації з журналістами ТСН, обіцянка їм «кулі від Кадирова» та далі — кліп Свєти «Случайная», де сказано що її охоронець виходить з в'язниці після вбивства журналістів каналу 3+3, якби натякаючи, посилання https://goo.gl/eLa37N.

Також неодноразові візити на російське ТБ та по суті — вона стає одним із інструментів їх пропаганди.

Читати тут https://goo.gl/VEEKvP

Ось у Малахова на першому російському каналі і вона, і її мама

597c411cb5ec0.jpg

Цього року Лобода стала ведучою на премії RU.TV, де сама ж взяла основну номінацію. І зробила ще один крок проти України — вручала премію за кращий кліп в окупованому Криму.

Посилання: https://goo.gl/DE8FUo

Це до слів про те, що мистецтво поза політикою, як люблять казати багато хто. Хоча і назвати мистецтвом те, що робить Свєта, язик не повертається.

597c4099c9419.jpg

Наступний день — спроба провести концерт в Одесі. Великий протест обурених одеситів та скасування виступу. Істеричні заяви Лободи і її продюсера, незадоволена вата та люмпен.

Далі Лобода продовжила шлях по віддаленню від України. В час, коли її Батьківщина воює проти РФ, гинуть кращі сини нації, вона летить в гості до російського (а значить контрольованого путіним) олігарха Дерипаски та дригається і співає на його корпоративі. Пруф: https://goo.gl/HRB7Xs

Одразу після цього — ще один виступ Свєти на весіллі російських олігархів.

https://goo.gl/FpjLCn

Як то кажуть, пішла по траекторії нахилу. Гроші ж не пахнуть, а тому можна побути забавкою для вбивць.

І от, тепер Лобода повторно зібралась в Одесу. Точніше, її зібрали. Риг Клімов та відвертий сепаратист Вознюк. Першому належить стадіон «Чорноморець», а другий під своїм брендом «ПростоРадіо» власне організовує сам концерт. Він також є власником кінотеатрів «Москва», «Звьоздний» та «Родіна» в м. Одеса і не тільки. Власне, сказати що Вознюк спить і бачить російські війська у нас — не сказати нічого.

Ось він на фото

597c3f969b2d4.png

А це вже сам Клімов. На фото посередині.

597c3fc35ada5.jpg

На 3 вересня в Одесі заплановано вказаний концерт. І це цілком свідома провокація та, не побоюсь сказати, спроба реваншу тих, хто співпрацює з країною агресором. Це виклик всій патріотичній спільноті Одеси, і я запрошую всіх своїх друзів з інших регіонів на цей день прибути до міста. Бо нам просто плюють в обличчя.

Бо після тисяч вбитих росією українців в Україні не повинні заробляти гроші ті, хто підтримує ці вбивства.

597c4027b22f4.jpg

https://www.facebook.com/todayodua/posts/166265487...

Ми повинні достойно відповісти.

Інакше гріш ціна та ганьба нам всім, якщо ми дамо відбутись концерту путінської запроданки Свєти Лободи, що організовують екс-риг і відвертий колаборант.

Прошу підтримати репостом.

Дякую.

P. S. І питання — як Лободі на стадіон підганятимуть тепер катер?

Минулого разу вона тікала на ньому з клубу.