П'ятий президент України, на свої гроші, або гроші своїх фондів, накупив українцям цілу купу захисного спорядження від коронавірусу, а також 50 апаратів штучної вентиляція легень, а це рівно на 50 апаратів більше ніж купив на не свої гроші український уряд.

Таке знущання шоколадного бариги над українським народом вже якесь... люциферове. Усі ж чудово розуміють що він просто хоче аби українці жили довше і довше каралися наслідками вибору свого зеленого щастя. А якщо йому ще вдасться знизити в Україні не тільки одну з найвищих смертностей від ковіду а ще й загальний рівень захворюваності на цю хворобу, то тоді Європа знову відкриє кордони і поставить українцям пекельний вибір: чи далі сидіти тут і любити свого зеленого блазня, чи ломатися у навстіж відкриті європейські двері подалі від своєї збоченої любови до одземкуватого дурня.

Звідки у Пороха така нелюбов до своїх співплемінників питання майже антропологічне. Ну як серед гарного, лагідного, співучого, трудолюбивого, чуйного одне до одного, а головне — надзвичайно мудрого народу міг вирости такий... діяч?