Лівацькі організації продовжують огризатися у медіа, відстоюючи свої гасла про смерть нації та до біса патріотизм.

Після вибуху скандалу із антинаціональними гаслами на гей-параді у Києві, як ліваки, які вийшли з компрометуючими гаслами, так і організатори гей-параду у Києві не схотіли навіть вибачитися за інцидент, а почали відбілювати сепаратисток, вказуючи на те, що суспільство не бажає чути «іншу думку». Зокрема, у цьому відзначився наразі головний грантожер ЛГБТ-тем Зорян Кісь.

594b7ece6f930.jpg
На думку лівацтва, суспільство «не таке», і «нав'язує» їм — грантожерам, свою ідеологію. А вони, у свою чергу, вважають себе «прометеями», які несуть нам високі ідеї.

Окрім Кіся з аналогічною, тільки більш радикальною риторикою виступили особи, які принесли плакати — організація «Квір-анархо-феміністок». У коментарі на реакцію суспільства лівачки відверто блазнюють із зачепленої теми, і продовжують транслювати свою неадекватну ідеологію.

594b810044112.png

594b8110346c7.png
Зокрема, чітко виділяються типові для радикальних ліваків ідеї про необхідність знищення білої раси — бо це заважає будувати комуністичне суспільство, і різко агресивне ставлення до нації та патріотизму громадян.

Дехто може вказати, що поведінка Кіся та неадекватних квір-анархісток є виключенням, і що ідеологія ЛГБТ містить у собі зовсім інше. Насправді ж, заяви і гасла цих особин і є тим самим ідеологічним стержнем, на якому базується їх політика — розщеплення особистості, соціуму і знищення нації. Це класична політична формула будь-якої лівацької організації та культур-марксистського гуртка. Наприклад, цього року на 8 березня феміністичні організації влаштували шабаш на Хрещатику, вразивши націю своїми неадекватними гаслами.

594b82ff3ce32.jpg

594b831042537.jpg

594b8322c19d9.jpg

Ці ж грантоїдські організації взяли активну участь у гей-параді. За ідеологією вони є типовими представниками лівацтва на основі культур-марксизму.

Як бачимо із їх заяв і політичного дискурсу, вони не просто бажають смерті нашій нації, а й дотримують чіткого комуністичного спрямування, забороненого у нашій країні. Так, варто нагадати, що за часів Януковича у 2012 році ті ж «Фемен» послідовно знищували пам'ятки жертвам Голодомору і політичних репресій.

594b853b56501.jpg

Пізніше, після виїзду до ЄС, французьким комуністичним виданням «Фемен» пояснили, що здійснили цю акцію через те, що вони сповідують марксистську ідеологію, і таким чином впроваджують лівацтво в Україні.

Відтак, із проведенням «маршів рівності» (гей-парадів) в Україні хочуть розвинути агресивні лівацькі організації марксистського спрямування, які чітко виступають проти існування нації і суспільства у будь-якому розумінні цього слова. Головна їх мета — розщепити людину і націю. Для того, щоб продовжувати соціалістичні експерименти, перетворивши українців на купку індивідів із розщепленою свідомістю та відсутністю національної самоідентичності.