Таки так.

Як я і передбачав, історія з гучним затриманням Шайтанова — це голосний «пук» у всі телевізори.

Отже, мої інформатори говорять, що цей генерал-майор з приходом Баканова забув таблицю ділення і за народною мудрістю «жадність фраєра згубила». А зрозуміло, що у кожного паркетного службіста, які перекочували з СССР у незалежну Україну є контакти з колєгами по цеху у РФ і час від часу вони між собою проводять різні контрабандні мутки. Так і живемо, солдати воюють, а керівництво країн колєгують/ бізнесують. Тому й Шайтанов пішов з молотка. Тай в принципі туди йому і таким як він дорога. Хоча Порошенко так не вважав, видаючи цьому «патріоту» звання та зберігаючи його на посаді. Далі ви все знаєте з катруськіного кінозалу СБУ.

По факту: справа замаху на громадянина Великобританії Адама Осмаєва недавно набула кричущого факту. Адже кілер, який є громадянином Австрії, розказав публічно про співпрацю з СБУ, а також, як він передавав аванс 20 тисяч доларів їх агенту за вбивство старої шкапи мосійчука. Який у підсумку пропав з грошима і застив слід розслідуванні цих замахів. Тому хоч не хоч, а підлеглі Баканова уже розуміли, що скандалом «Єрмака» не обійтися.

Тому за класикою, як говорилося у записах про мене, одним пострілом двох зайців. Затушили «плівки Єрмака» і прикрили сраку Баканову, розкрили «замах на Осмаєва». Доречі кажуть, що так діяти, порадив один з заступників Арсена Авакова.

Тепер уже і я голосно аплодую.

Роман Реведжук Roman Revedzhuk
Реведжук Роман Петрович

5e9716ab07bd8.jpg