Привіт, товариство!

Я знаю Ви довго чекали. Поки інформаційне поле святкувало, ми напрацювали для вас, дорожню карту розвитку громадянського суспільства.

Вибори закінчились.
Україна вкотре опинилася на роздоріжжі. Демократичне майбутнє в хиткому становищі.

Ми на Майдані здобули демократію, а нею скористалися колишні регіонали і проросійські агенти впливу, які скерували суспільну думку у потрібному їм напрямку. Україною полинула лавина російських фейків.

Знову відбувся російський реванш, схожий на той, який було реалізовано у 2010-му. Тільки підступніший та жорстокіший. Телевізор переконав мільйони людей, що їхній холодильник порожній, а найефективніший за 30 останніх років Президент – злодій і зрадник.

Наша сила – в єдності. Наш успіх – у взаємодії. Ми здатні протистояти ворогу, як тоді, пліч-о-пліч на Майдані. Мені так само, як і вам — це болить. Я пройшов «Помаранчеву революцію», пройшов «Революцію гідності», і зараз залишитися осторонь — не відповідає моїм цінностям, бо я знайомий із російською гібридною війною проти України.

Ми рішуче налаштовані продовжувати робити Україну справжньою європейською державою – фортецею свободи і права.

Будьмо пильними!
Зараз як ніколи мусимо впроваджувати платформуючу модель громадянського суспільства. Цього не було зроблено після Революції гідності, і ми нарешті маємо зробити це сьогодні, аби не втратити наше майбутнє, не втратити Україну!

Ми розпочинаємо створення регіональних представництв, учасники яких будуть формувати кадровий резерв для заміни політиків старої формації усіх рівнів.

Країна змінилася. Чекати ніколи. Нашою метою є створення необхідних умов для залучення в політику молоді.

Питання українського Криму і Донбасу. Посилення санкцій проти Росії!

І чи не найголовніше, захист від політичних переслідувань громадян з проукраїнською позицією, в тому числі журналістів, блоґерів, інших осіб публічного простору, насамперед за конструктивну критику влади.
Закликаю всіх долучитися до державотворення та захисту інтересів України.

Так що, заходь на сайт та долучайся до нас: https://www.25percent.org.ua

Ми чекаємо на тебе!

Будуємо Україну разом!

Слава Україні!