Панове ультрарадикали, хто має антивірус для дзеркала?

Щось воно з ранку глючило – показувало пику дрібного контрабандиста, полупорохоботька та посіпаку спонсорів тероризму. Звісно, з неарійським черепом.

Передчуття у черепі перекипіли на злість. Йййессть! Шо і трєбавалась даказать! Доказдець таки вигулькнув і поліз розростатися. П'ятниця тринадцяте стає нещасливим днем лише тоді, коли хтось тамнавєрху замислює нещастя для всієї країни. То ж на скільки шматочків за сценарієм було розколото Україну? Агов, хвєдєраліссімусе! Я нас усіх вітаю. Полізло. Люта зрада – вона як вторинний продукт. Не утримаєш. Стоятимеш на отій ковзанці в лижі абутий в коричневій плямі, і жарти про чеколяду вже не канатимуть. Ба більше, радіус не дозволятиме звинуватити когось іншого.

А поки що гнилу й жовту пащеку роззявила реакція. Ті, хто ладні жити в багнюці, аби комусь було ще гірше, вищать, що валантьорав і атошнікав нада в чєрнобиль, шоб било легчє дишать. Хохлосу аж кортить всадити на підвал тих, хто їх захищав і захищає. Звичайно, чужими руками. Але тенденція залишається. З кожного під'їзду, від кожного третього водія маршрутки, від кожної другої старої прилітає – не реакція. Не реванш. Атвєтачка. Навіть не московською – підворітньою.

То що, народ і бубочкі єдіни?

Га...спада штоп...панове, я знаю за величну традицію стріляти собі в ногу. Ви стріляєте в ногу ще й своїй дитині. Не лише фігурально – тим, що робите з країною. Тут все набагато буквальніше – і символічніше. Злочин може скоїти людина будь-якої статі та професії.

Але. Ви судите жінку-дитячого хірурга, проти якої немає жодних доказів. А тепер ті з вас, хто має малі діти, хай уважно стежать за руками.

Не доведи Господи якійсь дитині відмінять операцію через те, що хірург під слідством, бо вам хочеться догодити своїм курваторам. Показати, що все йде за планом. Просто запам'ятайте: червоний хрест – це дві червоні лінії. Одна на цьому світі, інша на тому. Батьки, в яких помирає дитя не тому, що медицина безсила, а через те, що медицина безсила перед нєправоохранітєльной сістємай, переходять усі червоні лінії й вимагають симетричної відповіді на тому рівні, де ні авакови, ні портнови, ні богдани не в змозі ані домовитися, ані вшити... Біда вона така – тихо прийшла, тихо пішла, прихопивши те, що має. Це до того, що ви судите музиканта й волонтера, проти якого немає жодних доказів.

Звичайно, інформаційного сліду від неправедного суду наразі більше, ніж від законопроекту щодо змін в Конституції. Але це поки що – класна цитата, бакчорт забирай! Картина просто шедевральна – як однією підлістю прикривають підлість набагато більшу. Ну не можна тьотьлізою – та Джокондою, Господи! – прикрити «Останній день Помпеї». Пані та панове притомні блогери й аналітики, хай вам швидше повилазить в хорошому сенсі слова! Аби ви дали суспільству адекватну інформацію – де, коли й як.

Бо хлопчик у нас туйво... Оказался наш малєц... Він у нас Робин Буб – бубочка, що робить усіх разом. Але це жодним чином не знімає відповідальності з тих, хто ладен жерти лайно вже будь-якого кольору, аби не жити по-людському. Боягузи – страшні люди. Вони здатні вбити того, хто намагається витягти їх з болота. Аби не було гірше – годі що всі вже по голоборіддя. Вони ладні віддати на неправедний суд тих, хто за них вперся проти орди. Бо самі седіли вдома, втомлюючись від власного страху. Вони не хочуть бачити ані своє болото, ані свої кошмари. То ж вони воліють здихатися будь-кого, хто їм про це нагадає.

Уроборос по-українськи – це не про змія. Це про граблі. Віночком розкладені. І публіка на них – хто тектонік, хто гопака... Допоки не дотанцьовується до війни й голоду. Той, хто виходить з Зечарованого кола, починає співати іншої. «Каждый вечер оппа! наступает вдруг, если без пролюбов не прожить дня-двух, если адекватных ты уже достал, может быть устроишь свой финальный Квартал?»

Тому що 1937-й рік в цифрову епоху... вже не влаштуєш. Світові тренди задає не лисий ботоксний дідько. І навіть не Париж, скільки там не тусуйся, зкуповуючи на сейлах пригламурену зраду собі дорожче.

А ми відкриваємо збір коштів на святковий концерт хеві-метал. Баси, низи, все як треба. Каїн-брат паміраєт, в уха просіт...

Карта ПриватБанку 5168 7573 4764 2680 Донік Роман

На поширення ультрарадикальних ідей арти... ультрарадикальним шляхом, звеличення арійської раси воїнів-захисників усього цивілізованого світу й подальшу дестабілізацію супротивника до повної утилізації.

То хто там шо розганяв за расизм? Явасумоляю. Всі в однім окопі іржуть з анекдотів, що їх розповідає лютий нацик або з Чернівців, або з-під Хайфи. Єдина раса, яка не має права слова – парійська. Це не про череп. Це за вапщє. Той, хто хоче зіпсувати нам Різдво, сильно ризикує зіпсувати собі решту життя.

Господи, ми поборемо!

Все одно поборемо!

Фото: Google