Фанати київського Динамо із негативної сторони відзначились під час матчу улюбленої команди. Ультрас побили мирних глядачів, які зробили зауваження щодо використання піротехніки на трибунах. Про це в Facebook написала очевидиця події.

За словами Ірини Федорченко, вона з друзями привели дітей по 9 років, які займаються футболом, на матч улюбленої команди. Коли пішов дим і діти почали кашляти, один із батьків пішов просити фанатів загасити піротехніку.

«У відповідь він був відправлений на три букви і забризканий газовим балончиком. В ту саму секунду ультрас почали перестрибувати через паркан і бити нашого знайомого. Наші чоловіки побігли, щоб його забрати, і теж добряче отримали», – додала пізніше Ірина.

У її чоловіка перелом руки зі зміщенням і синці по всьому тілу. На своїй сторінці у фейсбуці жінка уболівальниця виклала пост, у якому із сарказмом подякувала працівникам стадіону за безпеку під час матчу улюбленої команди.

Ще один із постраждалих розповів про бійку на трибунах.

«Із 4-5 людей із нашої сторони в одного перелом руки зі зміщенням. В іншого перелом носа, у всіх синці по тілу. Били стадом за ввічливе зауваження не палити димові шашки, тому що дітям не було чим дихати», – заявив один з глядачів матчу.