Повідомити про помилку

Лідер ДемСокири Юрій Гудименко заявив, що пікап, на який зібрали кошти волонтери врятував йому життя

2 серпня 2022 18:25
Події
views 1869
shares 30
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Лідер Демократичної сокири та боєць ЗСУ Юрій Гудименко в ефірі «Сніданок з 1+1» заявив, що під час війни навіть маленька допомога вирішує долі і може рятувати людські життя. Про це повідомляє пресслужба Демократичної Сокири.

«Війна – вона про сплетіння людських доль, це дивні узори. Приклад з моїм пораненням це підтвердив», — заявив Гудименко.

Гудименко підкреслив, що на пікап, на якому його вивезли і врятували після важкого поранення, зібрали кошти «сокирянські» волонтери.

«Цей пікап ми називали „Ісусик“, тому що фірма ІSUZU. Я його сам обклеював логотипами „Мисливців за привидами“, ми полюбляли заїжджати на ньому на позиції під музику „Мисливців за привидами“, це була прикольна традиція. Він врятував мене і інших поранених», — сказав лідер ДемСокири.

На думку Гудименка, навіть маленька допомога ЗСУ вирішує долі і рятує людські життя. «Деякі люди вважають, що маленька допомога нічого не вирішує. Але 5-10 гривень можуть рятувати життя», — переконаний він.


Також, він вважає, що вижити йому допоміг оптимізм.

«В момент, коли нас вивезли з-під обстрілу, я був абсолютно впевнений, що виживу, оскільки всі мої поранення я фактично не бачив. Мені було надзвичайно весело, я жартував дурні жарти. Але потім з'ясувалось, що ситуація була критичною через втрату крові, я фактично почав помирати. Якби я знав справжню ситуацію, то міг би і не доїхати», — сказав він.

Юрій зазначив, що минуло вже більше місяця від поранення і зараз його стан набагато краще.

«За півроку буде ще краще, за рік буде просто чудово. Лікарі в нас чудові, дружина мене в усьому підтримує, друзі допомагають», — заявив він.

Коментарі

Інші новини по темi