Повідомити про помилку

Співзасновник ДемСокири Віктор Трегубов: ядерна зброя — це єдиний аргумент, який залишився у росії

18 червня 2022 18:46
Війна
views 1606
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Капітан ЗСУ, співзасновник «Демократичної Сокири» Віктор Трегубов в ефірі телеканалу «Прямий» заявив, що росія перетворилась на КНДР, просто з більшою площею і більшими ідеологічними та демографічними проблемами. 

«У росіян вичерпались сенси, тож вони не знають, що далі говорити. Хотіли позиціювати себе як велику світову державу, але Україна і світ показали, що росія є відсталою, нестійкою, достатньо слабкою регіональною державою», – вважає експерт.

Трегубов наголосив, ядерна зброя — це єдиний аргумент, який залишився у росії, так само, як і у КНДР, щоб когось чимось налякати.

«Раніше вони лякали економічними заходами, відключенням від газу, своєю армією, потужною дипломатією. Зараз цього всього немає», — пояснив він.

Віктор Трегубов також скептично поставився до інформації про можливу атаку на Україну з боку Білорусі.


«Білорусь теоретично може, практично — нічого ефективного з цього не буде. Це може стати великою проблемою для режиму Лукашенка. Подібні розмови — це нагнітання паніки та спроба відтягнути якісь українські резерви на білоруський напрямок», — вважає капітан ЗСУ.

Нагадаємо, володимир путін на «Петербурзькому міжнародному економічному саміті» 17 червня заявив, що росія не погрожує ядерною зброєю, але готова її застосувати в разі загрози її суверенітету.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi