Повідомити про помилку

Печерський районний суд Києва заарештував все майно Петра Порошенка

6 січня 2022 14:49
Політика
views 1009
shares 15
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Печерський районний суд Києва заарештував все майно колишнього президента Петра Порошенка. Рішення прийнято у справі про державну зраду. Про це у заяві повідомляє адвокат Порошенка Ігор Головань.

«… зараз наклали арешт на все майно Петра Олексійовича, хоча ми знаємо, що Печерський суд поза територіальною юрисдикцією перебуває…», — зазначив він.

Адвокат додав, що захист Порошенка двічі заявляв відвід, щоб не допустити фальшування документів. Повний текст рішення суд оголосить 14.01.2022. 

«Клопотання прокурора про накладення арешту на майно задовольнити», – йдеться в документі.


Захисники Порошенка обіцяють подати апеляцію на це рішення та заявили, що це — замовлення Офісу Президента. За словами адвокатів, мова може іти про все майно, яке офіційно задеклароване Петром Порошенком.

Нагадаємо, Порошенко повідомив, що повернеться до України 17 січня. До цього він працюватиме в Європі над захистом України від російської агресії та підтримкою демократії у нашій державі.

«Повертаюся не для того, щоб захищатись від Зеленського, а для того, щоб захищати Україну від некомпетентного керівництва та зовнішньої агресії», – наголосив Порошенко.

Зазначимо, п'ятому президенту України Петру Порошенку оголосили підозру у державній зраді у справі про контрабанду вугілля з ОРДЛО.

Коментарі

Інші новини по темi