На сьогодні досудове розслідування у справі смерті нардепа Антона Полякова триває. На даний момент проводиться близько 20 експертиз, деякі вже готові. Про це розповів начальник поліції Києва Іван Виговський.

«На сьогодні досудове розслідування триває, версії у нас залишається дві — самостійне або примусове потрапляння наркотичної речовини в організм», — повідомив Виговський.

За його словами, поліцейські встановили всіх осіб, із якими перед смертю спілкувався Поляков. А також чітко «розклали» хронологію останнього дня життя парламентаря.


«Встановили і проводимо слідчі дії з усіма причетними особами, свідками. Плюс дуже багато технічних заходів. Але більше щось говорити у цій справі зараз не можу», – зазначив Виговський, пославшись на таємницю слідства.

Як відомо, тимчасова слідча комісія щодо розслідування причин смерті нардепа створена й у Верховній Раді. Виговський наголосив, що правоохоронці проводили з її членами спільну зустріч і «пропрацювали певні напрямки».

Що стосується мобільного телефону Полякова, начальник поліції Києва запевнив, що інформацію про це оприлюднять уже після завершення розслідування. Оскільки зараз вона «може нашкодити слідству».