Повідомити про помилку

Продається легендарний, ще й бойовий пікап Зеленського, гроші підуть на покупку автомобіля на фронт

4 липня 2022 09:39
Події
views 6042
shares 41
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Пікап Chevrolet Silveradо. Той самий, на якому їздив герой Володимира Зеленського – Василь Голобородько у серіалі «Слуга народу». Цим він заслужив популярність, а ось легендарність йому дісталася як бойовій машині, коли цей пікап потрапив на лінію фронту.

За цей час авто чудово показало себе в найважчих умовах, але добрим людям, які захищають нашу країну, потрібна більш пристосований до бойових умов «звір».

Тож! Chevrolet Silverado 2005 року випуску. Двигун – 4.3 бензин, стоїть ГБО. По комплектації є шкіряний салон, електропакет, кондиціонер, гарна мультимедіа Pionеer+сабвуфер, камера заднього виду, додаткова сигналізація з автозапуском.

Це вже легендарна фронтова машина!

Тому ми розпочинаємо аукціон, з продажу «пікапа Зеленського». Протягом наступного тижня всі бажаючі можуть надсилати організаторам у особистих повідомленнях свої ставки і наприкінці тижня ми оголосимо нового власника цього Зе-авто.


Всі гроші підуть на покупку іншого автомобіля (або ж автомобілів — це залежить від суми продажу) на фронт, тож стартова ціна у 7500 доларів не повинна нікого налякати.

Кожен, хто захоче взяти участь в аукціоні та отримати шанс на придбання знаменитого пікапа, вносить депозит 5 000 гривень. Зібрані гроші підуть на купівлю іншого чотириколісного друга (якщо суми вистачить, то й декількох) для чудових людей, які продають цей самий пікап.

Не проґавте можливість придбати не просто машину, на якій їздив нинішній Президент України, а пікап, який рятує Україну. Та встигніть допомогти нашим захисникам придбати необхідний їм автомобіль замість цього!

Звісно, документи на Зе-пікап всі є! Техпаспорт надамо. І номери можна залишити.

Уся інформація за посиланням

Теги

Коментарі

Інші новини по темi