Повідомити про помилку

Новий збір коштів на машину для ЗСУ, яка поїде на Херсонщину допомагати нашим військовим

18 липня 2022 10:29
Події
views 1091
shares 7
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися
Єрмак, Татаров, Баканів, Венедиктова. Вся стрічка обговорює результати бою бульдогів під килимом, звідки нам викинули чергові кістки.
Але є набагато більше важливих речей.
Подивіться на фотографію. Це ноги. Звичайні солдатські ноги, які ще 5 хвилин тому йшли Херсонщиною. Зараз вони разом із господарем відпочинуть і підуть далі, аби він міг стріляти, звільняти та знову йти Херсонщиною.


І, звичайно, в цьому є героїчний пафос — солдат, що втомився від наступу, зняв берці, шкарпетки і розминає самокрутку перед наступним марш-кидком… Але ж у нас не 1941-й рік, та й армія у нас не радянська.
І тому ми повертаємося з новим збором коштів, на нову машину, яка цього разу поїде до Херсонських степів, де наші солдати зможуть швидше пересуватися, швидше звільняти Україну, а, відповідно, швидше наближати день нашої перемоги!
Минулого разу ми впоралися за тиждень і машина вже поїхала у бік Харкова, звідки передаватиме привіти та фотозвіти. Подивимося, скільки часу нам знадобиться цього разу.


Ще раз нагадаємо, що основними сумами, з яких складався попередній збір, були 25-50-100 гривень, тож, якщо Ви думаєте, що Ваші 25 гривень нічого не вирішуватимуть у справі нашої перемоги, Ви дуже помиляєтесь! Кожна гривня на рахунку та кожна копійка важлива для нас і для тих солдатів, які поки що йдуть до нашої перемоги.

Репости покращують карму та прирівнюються до внеску.
 
Допомогти добрим людям та їхнім ногам можна тут:

Гривня — 5168 7520 1735 1571 Дмитро Комаров

Д
олар — 4731185619763805 Dmytro Komarov

Pay Pal: [email protected]

Штрих-код, щоб було зручніше перевести в гривні


Штрих-код, щоб було зручніше перевести в доларах

Коментарі

Інші новини по темi