Заступник екс-міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, якого 4 серпня звільнили з посади, повертається в МВС – стане радником Дениса Монастирського. Цю інформацію в інтерв'ю «Україні 24» підтвердив нардеп від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко.

Колишній заступник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко стане радником нового глави МВС Дениса Монастирського. У Кабміні вважають, що Геращенко цілком справлявся зі своїми обов'язками і цілком відповідає заявленим на вакансію вимогам.

Нагадаємо, Геращенка призначили на посаду заступника глави МВС у 2019 році, до цього – у період з 2014 до 2017 роки – був радником Арсена Авакова.

Як писали раніше ЗМІ, 29 липня уряд отримав подання про призначення трьох нових заступників міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського – це Богдан Драп'ятий, Ігор Бондаренко та Мері Акопян.

Також повідомлялося, що на посаді може залишитися заступник міністра Антон Геращенко. Але президент нібито поки не погодив його кандидатуру, запропоновану новим міністром.