Повідомити про помилку

Нардеп від Слуги народу Олексій Ковальов заявив, що рф на Херсонщині «назавжди»

8 червня 2022 17:55
Події
views 1109
shares 6
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Народний депутат від «Слуги народу» Олексій Ковальов, який у лютому втік на окуповану Херсонщину, написав у Facebook допис, у якому розповів про зустріч із представником кремля в окупованому обласному центрі та й загалом схвально відгукнувся про росію.

«Вчора був на дуже важливому для мене та й для всіх фермерів у наших краях заході – перший заступник керівника адміністрації президента російської федерації сергій кірієнко зустрівся з фермерами Херсонської області. По-перше, було заявлено, що росія тут всерйоз і назавжди! По-друге, на зустрічі ми озвучили всі наші запитання та побажання» — написав він.

Ковальов заявив, що планується повномасштабна інтеграція аграріїв Херсонщини до економічної моделі росії з усіма інструментами підтримки аграріїв, які діють у рф.


«Думаю, що скажу не лише про себе, а й інших учасників зустрічі – люди вийшли з усвідомленням, що росія нас чує і розуміє. росія назавжди і найтісніша інтеграція з росією вже відбувається„, – вважає Ковальов.

Примітно, що він обмежив список людей, які можуть залишати коментарі до цього допису. До багатьох інших дописів на сторінці «народного обранця» також обмежено доступ.

Увага!

Найоперативніші новини зараз на нашому телеграм каналі https://t.me/site_ua

Приєднуйтеся! Слава Україні. Разом переможемо! 

Коментарі

Інші новини по темi