Повідомити про помилку

Лідер ДемСокири Юрій Гудименко: За одну ракету по Києву має летіти дві по Москві

13 червня 2022 21:33
Війна
views 3587
shares 3
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Росіяни мають достатній потенціал, щоб обстрілювати всю  територію України, натомість ми такого потенціалу не маємо. Ця ситуація повинна змінитись.

Про це заявив боєць ЗСУ, до 24.02.2022 лідер Демократичної Сокири Юрій Гудименко в ефірі радіо «НВ». 

Він зауважив, що зараз українська армія не може знищити завод з виробництва російських ракет. «Росіяни мають достатній потенціал, щоб обстрілювати всю нашу територію, ми такого потенціалу не маємо», — сказав Гудименко.

«Стрьомно повинно бути на нас нападати в принципі. Тут не діє принцип око за око. Діє принцип два ока за око. Ти випустив одну ракету по Києву з території рф, ми тобі дві по Москві випустили. Ось так воно має працювати. Всі інші варіанти стратегічно приречені. Не можна розраховувати, що у них щось скінчиться, або в них почнеться революція, або путін помре», — підкреслив він.

Коментуючи підписання Президентом Зеленським закону про учась ТрО в районах ведення бойових дій, Гудименко зауважив,що де-факто це вже відбувається.


«Державний апарат зараз намагається той стан речей, який вже є з 24 лютого, привести у відповідність до реальності. Зрозуміло, що територіальна оборона з першого дня вторгнення робить це і робить досить непогано»
, — заявив він.

Гудименко підкреслив, що зараз йде війна на винищення українців як нації, вона не може бути легкою. 

«Тому що найбільша держава в світі вирішила знищити нас, як українців. Чим раніше ми зрозуміємо цю неприємну думку, тим простіше нам буде в подальшому. Це треба прийняти як факт», — заявив він.

Юрій Гудименко пригадав, що на початку війни багато українців  думали, що ми залишились одні. 

«Але світ зрозумів, де темна сторона, а де світла. Після цього психологічний стан бійців стан набагато краще. Розуміння того, що світ з нами, воно неймовірно важливо!», — підкреслив боєць ЗСУ.

Гудименко зауважив, що жодна людина в сіті не знає, коли ця війна закінчиться.

 «Цього не знає Путін, цього не знає Байден, цього не знає Президент України, не знає ізраїльська розвідка. Це правда, просто вона нецікава», — підкреслив він.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський 10 червня підписав закон про надання можливості територіальній обороні виконувати завдання в районах ведення бойових дій.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi