Серпень, 2020

Они поссориться не могут -
Они похожи друг на друга..

5f36837822204.jpg

Комуністичні шлємазли зібрали до купи залишки сірої, залитої салою і алкоголем, речовини в своїх головах і таки не дали, ще на якийсь час, Україні стати вітриною Вільного Світу.
В них була своя вітрина — Білоруська РСР.
Але космос — він не з патичків. Тепер розвалилася їхня вітрина.

А вони дуже хотіли мати свою вітрину. Чому вибрали саме Білорусь? Може тому, що всі шлємазли партії Бунд були родом звідти. Може через те, що саме в Мінську вони провели свій перший з'їзд. Хто саме провів? О — їх було аж дев'ять істотних делегатів: Ейдельман, Ванновскій, Тучапскій, Вігдорчік, Петрусєвіч, Кремер, Кац, Мутнік і прімкнувшій к нім Радченко...
Але, скоріше за все — таки через розміри. Тобто, як завжди — грошей на рекламу пошкодували. Але навіщо нам думати, що в дурного в голові? Білорусь то й Білорусь. З головою колгоспу на чолі, та заплилими салою чиновничками в нього в холуях. Шлємазли — вони дуже скупі, якщо хто не знав.

Що то таке Бунд? Бунд (в перекладі — союз) — це організація істот, які організували ссср. Вони ж придумали терор, як інструмент для досягнення влади.
Коли засвітилися? Під час мирної демонстрації, яку організував поп Гапон. Здається Дмитро — я не пам'ятаю.
Шо за демонстрація? Та — зібралися вручити царю петицію з проханням поліпшити умови життя.
Царя, умови їхнього життя, цікавили приблизно так, як мера Києва боротьба з незаконною забудовою міста, і він відправив на зустріч демонстрантам козачків з шаблюками.
Чому забудови незаконні? Тому, що порушені всі можливі закони і норми. Тільки не роби вигляд, що ти не розумієш чому в Києві пробки вже дуже скоро стануть 24/7.
Хто такі були царські козачки? Та приблизно те саме, що й білоруський АМАП станом на серпень 2020.

Підійшли, кароч, демонстранти до шеренги козачків і зупинилися. Козачки на добрих не виглядали ні разу. Скоріше на їпанутих, ще й з шаблями на голо. А демонстрацію вищеозначений Гапон організував за всіма правилами маркетингу — на 70 відсотків з жінок та нарядно вбраних дітей. Петицію ж несли — про умови покращення життя.
Пацани з Бунду, розуміючи, що ситуація патова і, що отак постоять і розійдуться — строчно затесалися помежи жінок, і ну валити по козачках з наганів. Тоді наган і саморобна бомба — були базовим оружієм террора. Ти не знав звідки родом фраза в Криму 2014 — а мы вперёд, перед собой, женщин пустим? Тепер знаєш.
Козачки, панятно, озвіріли і порубали на капусту більше двох тисяч любителів покращення. Ось такий був, на улице Гороховой, ажіотаж...

Що цар? Царя, в свинособачій імперії, недавно канонізували на святого.

А що Дмитро Гапон? А він прийшов до Бунду і каже:
- Я вам акцію провів, розрахуйтесь зі мною будь-ласка.
А ті йому:
- Пашьол атсюда байстрюк неотьосаний, бо ми тібя просвєтім еслі шо..
Але він продовжував вимагати грошей, і тоді його запросили на Парголовські озера (тепер це проспект Просвєщєнія в Санхт Путурбурзі) тіпа на тьолкі, але там таки просвітили.
Жило б собі дурне в своїм Кобеляцькім районі — ну нє?

Тепер, коли в вересні твоїх дітей не пустять на демонстраціюдо школи — можеш їм сам все розказати. Можеш навіть в масці, якщо тебе так пре. Потіш шмигаля, внатурє)))

Ну і — не треба сприймати це все аж надто серйозно. Cool down. Хочеш знайти причину якоїсь акції, щоб зрозуміти — які будуть її наслідки? Завжди шукай — хто на цьому вкраде гроші. В даному випадку — хто, з останніх комуністичних сил, пробує зберегти вже вкрадені..

Ну і — нехай Жыве́ Белару́сь!
Тяга до Волі — це найкраще що є в людині.

5f3684b6e9c6a.jpg

M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..