Червень 2020

5eef48d6c6d03.jpg


Світлої пам'яті інвалідів
розумового розвитку..


Затихла влада.. Навіть народження престолонаслідника в Ужгороді не коментує.
Якийсь шмигаль ще щось розказує про карантин, якісь шмигалі його ще мабуть слухають, але основна маса пересічних думає — як це так сталося, що їх знову наїбали. І з тим карантином, і взагалі..

Пересічному вперто не заходить в голову, шо всі люди однаково зроблені. Пересічний не може позбутися переконання, що там нагорі не дурні сидять. Ну не може там бути дурних — думає пересічний. А там сидять не просто дурні, а до того всього — ще й ліниві.
Сидять, крадуть — хто шо може вкрасти і ліниво впарюють пересічному — нам треба нульову декларацію... нульову і всьо...

Для чого їм та декларація? Може пересічному показати? Та нє — вони на нього давно забили і ліниво вважають тупим гівном. Декларація потрібна для Європи, в яку вони мають намір виїхати назавжди з тої клятої, обдертої країни. Яку вони самі і обдерли, до речі..

Маєш аргументи щоб заперечити? Давай..
А я тобі за той час «геніальну» схему намалюю.
Вкрав чиновник бабла. Не пишу де, бо вкрасти можна тільки з держбюджету, інших варіантів просто не існує. Вкрав, купив машину, і їде на телеефір, розказати пересічному про необхідність нульової декларації. І не просто їде, а ще й дивиться на тебе, пане пересічний, через вікно машини — как на унылое гавно...
Машина коштує, наприклад, сотку. Думаєш він за неї саме стільки заплатив? Трошки менше, але майже стільки. Потім машину оформив на свою, юридично оформлену компанію. І тут же отримав відшкодування ПДВ. А то вже тобі не знижка з салону. Салони там ту свою знижку нехай собі плашмя в туз запхають..

Тобто ти все правильно зрозумів — вкрав з бюджету, а потім з того ж бюджету отримав відшкодування за те, що вкрав.
Знаєш як це називається з точки зору закону? Там багато різного — тут тобі і організованою групою, і по предварітєльному сговору, і з особливим цинізмом..

Тобі не подобається як він на тебе дивиться? А як йому ще на тебе дивитися? Ти себе в дзеркало бачив? Ти ж від маски вже клаповухий..
Чому схема «геніальна»? Бо якби так зробив хтось один — то ще хуй би з ним. Навіть прикольно. Але — з тих машин, що коштують від 50 і більше, і на які ти по дорозі слину пускаєш — таким чином відшкодовані 98 відсотків. І не тільки машини, а все на що ти тихо дрочиш заздриш — так само відшкодоване.
Тобто з бюджету крадуть, а як його наповнювати не думає ні один. З другого боку — а нашо йому думати поки гроші державі позичають? Та й взагалі — лєнь і заїбало.
Про тебе думати? А хто ти такий? Маску адєл і пашол нахуй атсуда..
***

Що з цим робити? Розбудити в держслужбовцях тягу до життя. Як? Елементарно — відправити на фронт захищати державу. Як окрему автобригаду червоних чиновників. Можна імені щорса. То, здається, їх ідол.
Як це буде виглядати з моральної точки зору? Дуже толерантно буде виглядати — чиновники єдина верства населення, яка отримує профіт від держави. Ось нехай тепер і йдуть захищати цю державу, дякуючи якій, вони стали задекларованими мільйонерами, не зважаючи на низьку зарплату.
Не схочуть йти? Ні разу не проблема — їх діди для такого випадку класний лайфхак придумали — заградотряд називається. З цією думкою вони будуть йти горді й возвеличені.
Здадуться в плєн? Ну.. вже в аж таке щастя і відразу — чомусь таки не віриться.
Не подобається їм імені щорса? Може бути імені суддівовка, наприклад. Не знаю що чувак там такого натворив, що його так шкварять вже стільки часу. Затикають ним все підряд. Міг би зніматись в рекламі прокладок запросто. А так буде ще й на прапорі бригади.. Круто ж.. — нє..?

Ось вони, всюди де тільки можуть, пробують так «непомітно» припихати — ну взагалі то війна звичайно скоріше громадянська...Ну так ось і буде майже чисто громадянська — ідіоти з ідіотами. Бінго..
***

А ви теж помітили, що:
- в тих, котрі сплять в масках, вуха вже так реально відтопирені? З таких лапша вже точно злітати не буде..
- бєнідіктова вже вилитий пшонка? Було б класно, якби нова пшонка, через турнікет, проривалася в спідниці — можна було б зацінити в кого ноги класніші — в неї чи в Юльки..

І ще цікаво — а влашченко.. вона буде, з москви, як олійник, записувати інтерв'ю про те, як вона тужить за батьківщиною в Житомирі?
Але то таке — просто цікаво.. але особливо не актуально..
***

Ладно — кожному ефрікен-азіяту по ордену почесного легіону, кожному червоному чиновнику по квартирі в Одінцово (влашченко двокімнатну), Миколі Вересню офіційний дозвіл запливати за буйки і переходити вулицю на червоне світло, Макронові нову жінку і зелені шкарпетки, а я піду куплю собі мотоцикл і бомбонів..

А і обов'язково в Макді.. Я їх і раніше любив, а тепер подвійно..


Посполитий — Live Free..

5eef4a824ae85.jpg

Монте Негро..