Червень, 2020

5ed929b7d02d6.jpg


Писав вова на зеленому заборі зелених біл-бордах — прийде весна посадим всіх чиновників-злодіїв... А ще казав в телефон - скоро в мене буде свій прокурор... А ще - мій парламент прийняв законів більше за всі існуючі парламенти...
Скінчилася весна — свій парламент пропихає чомусь закон про амністію для злодіїв-чиновників. Свій прокурор, по гендеру, виявився прокуроркою, а вова постить фотки, де стоїть в позі коло лавки.. Такий, ніби на Олега Валерійовича чекає... Це мабуть такий сигнал парламенту — на часі приймати закон про гомосексуалізм.

А мені написали, що я не долюблюю євреїв. Звісно ж, я — як громадянин чоловічого роду, то долюблюю виключно єврейок. І взагалі — Макаревича вважаю кращим російським поетом сучасності. І не треба припихати тут расизм (бо там нижче ще про негрів є) — я вважаю, що є всього дві раси — розумні і долбойоби, незважаючи на колір шкіри..

Але пост не про євреїв. Пост про гомосексуалістів. Важко їм мабуть невизнаними законом жити. Та й взагалі невизначеність — це не дуже добре. Може воно й дійсно на часі. Бо ще всі так коло лавочок постають — і як то буде виглядати?

Вчора на ефірі Микола Вересень назвав негрів чорними. Якийсь експерт його тут же в студії давай нівелювати — як ви так можете? То не можна так казати. Не чорні, а colors... А той йому каже — ну ок — як ті кольорові заїпали...Поговорили кароч пацани.. Здався Вересень і пішов знівельований..
От Хю Хефнер красавчік — коли йому сказали — що не можна на нігера казати нігер, а тільки ефрікен-амерікен, то він сказав, що згоден. Але тільки після того, як перейменують річку Нігер і країну Нігерія..

Але пост не про нігерів, хоча підозрюю, що гомосексуалісти є й серед них... і навіть серед презедентів, не кажучи вже про телеведучих..
Тобто їх таки трохи є і може дійсно — пішла весна, то час ще більше законів понаприймати.
Про — замість по батькові, тепер можна і по матері — прийняли, саме час братися за гендер.

Колись поляки мали цілу купу мороки з Майклом Джексоном. Не знали як його позиціонувати. Потім придумали формулювання — і не чарний і не бялий, і не баба і не хлоп.. і заспокоїлись.
А тут все ще простіше. Парламенту треба ввести в паспорт ще одну соціально-біологічну характеристику громадян. Нє умнічать? Ок — в паспорт і всюди, де ставиться гендерна належність, додати слово гомосексуаліст. Буде — рід чоловічий, жіночий і гомосексуаліст.

Тобто показує людина гордо свій паспорт, а там чорним по білому — Володимир Олександрович Іванов. Стать — гомосексуаліст. Можна йти на прайд з гордо піднятою головою.
І, знову ж таки — поки посполиті це обговорюватимуть — можна припхати закон, що надає амністію на нерухомість злодіїв-чиновників. Всі довольні. Все свободны.

А, потім, на місцеві вибори, можна буде зелені біл-борди на голубі замінити. Але то вже експерти на телеефірах підкажуть — вони на тім розуміються..

5ed92b0184a83.jpg

На всіх фото, крім клоуна, зрозуміло — дівчата, якшошо..


Чорт каламутний..