Травень, 2020

5ec250e118370.jpg

Написав мені якийсь львівський посполит-порохоботний — у тебя шо — белое пальто? Яке ти маєш право порівнювати петю і вову?!!!
Описати його портрет? Запросто — то такий істот, що ходить влітку містом в кольорових сімейних трусах, але свято переконаний шо то шорти.
А ще він твердо знає: у світі є дві думки — його і неправильна.
Чому це так? Бо посполитий жертва телебачення.
Порівняти його з презедентом, наприклад? Без проблем — у обох «тунельне мислення».
Що це таке?
Коняку в шорах бачили? Таку, що бачить тільки вперед?

Співставні речі, до речі, найкраще надаються до порівняння.
Навіть без білого пальто.
Але посполитий цього не розуміє. Він знає, «бо так і всьо..» — порівнювати Леську і Таньку, то ше якось можна. Навіть в «шортах». А ось петю і вову — то вже не інакше, як тільки в білому пальто.

Вся освіта посполитого — це те, що йому розказав умовний телевізор. Іншої в нього немає.
Диплом є — знань нема. Відсутність знань не дає йому зрозуміти, що його власна оригінальна думка насправді не його, а телевізора.
Може й добре, що він цього не знає..
Навіщо йому стільки уваги? А він активний виборець.
Якби воно не ходило на вибори, то й хрєн би з ним. Але воно ходить... В «шортах» і ходить...)))

Але — пост про тунелі..
Тунельне мислення — це банальний результат симбіозу знань і досвіду. Тобто з висоти своїх знань і досвіду людина бачить навколишній світ. Якщо знань достатньо, щоб розуміти, що світ насправді ширший, то людина ще має шанси. Якщо знань замало, як, наприклад, у вищеозначеного посполитого — тоді це клініка. Тоді людина живе з шорами на очах, які закривають все, що по боках. Тобто — бачить тільки вперед, а все периферійне для неї закрите.
З одного боку — так мабуть комфортніше. Живи собі як коняка, дивися вперед і нічим не парся. Але є нюанси. По перше такі люди вірять телевізору. А по друге — коли на периферії зору щось стається, реакція тунельно-мислячого може бути небезпечна для його ж здоров'я. Як приклад — відома коняка зі Львова, яка возила там туристів навколо трьох будинків і все в неї було рівно, поки якийсь тормоз під Новий рік не кинув збоку петарду. Коняка потовкла людей, поламала себе і пішла на м'ясокомбінат.
Їхній мер не постраждав..

Щоб закрити тему.. — з точки зору людини розумної (нomo sapiens), лояльний до влади, тунельно-мислячий індивідуум, висловлюючи цинізм своїх помислів, асоціює містифікацію парадоксальною ілюзії.. — ну це я на приколі..
Ще раз — щоб закрити тему — з точки зору людини нормальної — тунельно-мислячий істот, виглядає збоку, як щось таке, що зациклене на якійсь своїй нав'язливій ідеї. Лазить таке по Мережі і містифікує свою ілюзію..)))
І нічого його не переконає, хіба би — якщо перелякане коняка потовче, але і то не факт. Бо без знань весь досвід отій самій коняці під хвіст.. Ну майже весь..

До речі про людину нормальну. Норма — це регулятивне правило, яке вказує межі дозволеного. Тобто всі ці «уряди», котрі забили на законодавство — не є нормальними апріорі. Але то таке, не про це пост — Хоча — Карфаген має бути зруйнований..)))

Тобто ми зараз про конь в белом пальто.
Історія невесела — коняку шкода. Посполитого — ні. Він міг вчитися. Але вирішив, що платити за оцінки прикольніше.
Тепер не бачить нічого, що відбувається за межами його тунелю. Тепер він майстер спорта па всєм відам спорта..

А за межами тунелю — стільки цікавого..)))
Засоби масової дезінформації вперто будують посполитим стіни їх тунелю.
Закидають, наприклад, відосік на якому баришня «заробітчанка» просить односельців не палити їй хату. Вона звичайно ж приїхала з Європи. Тому й заробітчанка. Якби приїхала з москви, то була би — «а знаешь сколько наших граждан в россии». А так приїхала падлюка з Європи ціле село вірусом заряджати. Покажеш мені відосік про тих, що везли вірус з росії?
Запитання — скільки людей в тому селі померло? Що ніхто? От блядь...
Уряд взагалі розуміє, що за оцими його примітивними маніпулюваннями — нормальні люди просто спостерігають? І що збоку все видно. І що презедент збоку виглядає як тунельно-мислячий істот, зациклений на своїй нав'язливій ідеї — брудна невдаха Європа і білосніжно-скрепна росія...
Хто підкине збоку петарду? Ойдакакаяразніца..

Будуєм тунель далі.
130 000 віруючих православних пішли до церкви!!! Ну всьо — тепер чекайте через два тижні на масову пошесть!!!
Що нема пошесті? От блядь...
Вся лавра хвора!!! Настоятель при смерті!!! Пошесть!!!
Через три дні настоятєль дєнь побєди на Євбазі рекламує... Шо не вмер...? Хто б міг подумати...

Продовжувати далі і попросити фото незліченої маси трупів? Чи переповнених лікарень? Чи напханих під стелю палаток військових госпіталів у дворах інфекційних лікарень? Не треба? Сам вже знаєш шо то гоніво..?

А «журналісти» і далі поливають, як з дірявого шланга — все зерно вивезли в китай!!!... урожаю через вірус в цьому році не буде!!!
Навіщо? Якщо законає — можна буде ціну на хліб підняти. Це до лікарств від вірусу, котрі будуть вже в липні..)))
І вони продадуть тобі, і ти — купиш, якщо не позбудешся тунельного мислення.

Написав френд — все правильно,але якось зовсім сумно... а що робити?
Як що робити? — сидіти по хатах в масці, а потім тихенько вмертиз голоду — все ж просто.. А нє — ще перед цим лікарство від вірусу купити...))))
Ще можна «журналісту» в табло зарядити.. Але — нє... то не гуманно))))))))))))) Та й не гарно — це ніби як вішати ярлик «заробітчанка» на своїх співгромадян.. Ти ж нормальний, а не слуга народу..
***

Був собі такий дядько — Томас Джефферсон. В нього не було білого пальто. Але була голова. А в ній знання. Знаєш, що він сказав? -
Коли несправедливість стає законом, опір стає обов'язком..
***

Парень с девушкой выходят из тоннеля.
- Ты знаешь — на строительство этого тоннеля
было потрачено 9 миллиардов долларов...
- Оно того стоило — ответила девушка,
одевая трусики..

5ec2535105453.jpg

Брешуть..?