Певна міфілогія присутня у всіх племен — але: в тих котрі були завойовниками особливо — не було таланту любити та керувати адже злу не дають можливості сформуватися. Ми були кочовими племенами антів, котрі виживали за рахунок фермерства та землеробства. Так, тоді Великий наче якоь хотів окупувати Рим — але: не було духовності. І він прийняв Християнство.

По суті це вже зовсім інша історія — адже ця релігія поклала край національному характеру та духу та заклала фундамент нової системи цінностей племен наркоманів котрі придумували сюжети книг та статей. Але. Варто також говорити і про певні архіви коли вчені знаходять докази того що ніякого Ісуса не було і що це видумка сектанських мереж Арабії.

По суті — ми повинні думати точно та глибинно — якщо певна структура створює образ героя котрий всіх спас будучи посланим отцем — то як тоді вірити у древніх богів греків та євреїв, русичів та євроепейців... Немає просто розуміння того як формувалися етноси тоді — але: треба розуміти що так чи інакше дитина росте на прикладі батьків і цей приклад це певна диктатура коли немає можливості вибирати та розвиватися вільно.

Тоді — Християнство стало релігію бідних сімей котрі хотіли якогось спокою — але: не сумнівайтеся Христові походи назавжди створили підгрунтя для кровопролтних воєн та революцій. Тяжко сказати чи було саме Християнство прикладом для Робесп'єра — але: саме масони котрі наче вірують у диявола і збудували левову частку церков. Люди хочуть бажати чогось надприродного аби якось формувати своє життя та заспокоювати нервову систему.

Але. Для справки треба розуміти що вчення про сина котрий був посланий — наче якось дуже нагадує єгипетьскі містерії та грецькі вірування про те що Боги спускаються до своїх підданих аби керувати таємно своїми рабами. Мало хто почув Рассела — але: треба розуміти що вірування давніх племен котрі були кочівниками подорожувальниками могли якось також і відбитися навіть і на слідах культур із інших планет. Але само по собі Християнство не змогло сформувати того для чого воно було створене: немає віри у Бога і немає ніяких слідів цього Бога.

І також треба певним чином констатувати що ця релігія певним чином робить щось для тих хто молиться та вірить — але: чи є віра у надприродне кваліфікованим поясненням історичних процесів. Це все певні міфи древніх жреців котрі так чи інакше були інопланетянами та завітали сюди аби передати диким племенам неандертальців якісь знання — як вони їх сприйняли бачимо. Але — існує певне нове вірування — це наука та розум — це вчення про те що людина може все сама. Але. Треба розуміти що саме така позиція сильних стає мішеню адже вона забирає сни та ілюзії.