Коломойське панство, яке в обласній Дніпропетровській владі виконує роль зелених смотрящіх, наривається на міжнародний скандал!

Вчора, після чергового знищення патріотичних гасел у Дніпрі, на будівлі єдиного в місті медіа центру Mediaprostir, обласна влада, за допомогою величезної кількості найнятих поліцейських, заклеїла заклики спротиву капітуляції банерами нібито від міжнародної організації «Червоного Хреста».
Подивіться це відео! Сором!
https://www.facebook.com/DenysenkoAndriy/videos/333256674305106/

Обласні коломойські приспішники вирішили маніпулювати українським суспільством, яке зараз налякане епідемією коронавірусу, і тому з особливою повагою відноситься до лікарів та їхніх порад щодо збереження населення від зараження. Тож обласна дніпропетровська влада, використовуючи пандемію і застосовуючи маніпуляцію свідомості городян, вирішила таким чином не лише знищити патріотичний рух Дніпра, а ще й відволікти увагу населення від «якихось непотрібних гасел проти агресії Росії», бо «є більш нагальні проблеми», так би мовити — ті, які ближчі до тіла…

Але провал «операції Ко-Зел» не змусив себе чекати, бо Міжнародна Організаця «Червоний Хрест» миттєво відреагувала на фейк, який обласна дніпровська влада намагалася на них повісити:
https://redcross.org.ua/2020/05/position-dnipro/…

А відтак, справа тхне міжнародним скандалом! Це вам не внутрішні диверсії та мародерства! І навіть не сподівайтеся, зелені чиновники, на те, що вам це зійде з рук, особливо враховуючи той факт, що ваш бос – пан Коломойський (ні, не Зеленсьбкий, він ніхто!) — знаходиться у західних партнерів України в глибокій… опалі) ;) (і не безпідставно!)

І наостанок, зовсім прикро. З початку минулого тижня коломойський ТБ-канал "1+1" мусолив тему зриву українського прапору дурненькими підлітками в Запоріжжі, які потім на камеру покаялися, і попросили вибачення. Весь тиждень ця тема на «плюсах» мусувалася журналістами цього телеканалу! І ні пари з уст про те, як кишенькова коломойська обласна влада Січеславщини зірвала прапор перемоги серед міста, і кинула його, немов ганчірку у кутку!
Це все, що потрібно всім нам знати про сьогоднішнього президента України – Коломойського.
Що, не Коломойський — президент України? А хто??