Вчора всю Україну облетіла дуже прикра новина — ОБЛАСНА ВЛАДА ДНІПРА ЗРИВАЄ СИМВОЛИ НАЦІЇ, зокрема червоно-чорний стяг, який українці вважають своїм символом величі, мужності та перемоги над російським агресором.

Ще зовсім недавно, коли обласна влада лише тільки починала травлю дніпровських патріотів та активістів, багато хто не вірив у те, що «ноги ростуть» із кремля, з яким наш президент має міцні бізнес-стосунки.

Зараз, коли за наказом російських кураторів та ЗЕленої влади почали відкрито знищувати символи нації, українцям не потрібно щось доводити, або у чомусь запевняти — всі на власні очі побачили, хто насправді керує нашою областю, і до чого веде це зрадницьке, україноненависне керівництво.

Шість років тому серед політиків та чиновників було модним піаритися на патріотизмі — адже ця тема приваблювала «електорат». Тоді в цьому напрямку дуже активно відпрацював сьогоднішній голова області (Олійник), забезпечивший своєму босу (Коломойському) чималу прихильність дніпрян.

Зараз «згори» інша вказівка — цькувати патріотів та знищувати все те, що ми називаємо символами нації. Ми бачимо, як знущаються над ветеранами АТО та діючею армією. Ми бачимо, як кидають до в'язниць патріотів та активістів.
Тепер ми побачили ще й нахабне знищення прапору, бо так потрібно кремлівським вождям...

Тут можна було б поставити крапку, змирившись з тією долею, яку нам пропонує нова влада, а саме — забути своє українське коріння, забути мову, забути надбання ЄВРОмайдану, забути те, що ми вільна нація, та врешті підкоритися забаганкам кремля, бо він у цьому випадку подарує нам «мир», заснований на нашій капітуляції.
Та ще й ЗЕлена влада розповідає нам постійно, що іншого шляху немає...

Але я знаю точно, що цього ніколи не буде, бо в Україні ніколи не переведуться справжні українці — із духом свободи, із великою любов'ю до своєї країни, з палким прагненням до омріяної перемоги.
Вони ніколи не будуть заможними, бо чомусь(!) не продаються, не размінюються на «дрібниці», не ведуться на солодкий «пряник», який невдовзі стає смертельною для душі отрутою...
Вони зараз серед нас. Ті, хто й були шість років тому. Ті, хто не відрікся. Ті, для кого химерне гасло «тимчасовий піар заради власного збагачення» несумісне із прагненням вічного повітря свободи.

Віримо в себе! Віримо в перемогу! ❤️