Спочатку ви влаштовуєте для українського «бидла» жах-шоу у Санжарах.

Потім, не відриваючи «бидла» від екрану «жахів», ви вивозите з України всі маски та необхідне медичне обладнання.
І тут же, не відходячи від «каси», ви відправляєтеся святкувати 8 березня у Куршавель, звідкіля привозите страшний коронавірус, через який вводите в країні надзвичайну карантинну ситуацію.
І в цей же час випускаєте десятки тисяч українців відпочивати за кордон, не закриваючи аеропортів та залізниці із автотрасами!
Так, українці мали б бути дещо розумнішими та обачливими, але ж ви дозволяєте — а тому, мабуть(!), можна...

Нагнітаючи жахливу обстановку, ви не забули, що туристичний бізнес – це те, що після продажу масок та медичних препаратів, можна ще встигнути надолужити… Адже цей бізнес – один із ваших годувальників! А тому, тут заборони і бути не може.
Тож, дурненькі українці (дійсно дурненькі!) поспішають встигнути на свій «останній потяг»… Яка страшна та реалістична алегорія!
Але вам не до сентиментів. Продовжуючи відвантажувати по літаках (звичайно ж, різних) українських туристів – в один бік, і необхідні нам ліки та захисні засоби – в інший, ви розмірковували – як, окрім отримання надприбутків із державної казни, ще й списати всі свої негаразди, крадіжки та непрофесіоналізм на клятий коронавірус. Звісно, для цього розуму вам не потрібно – достатньо, вкрай налякавши суспільство, запровадити надзвичайну ситуацію, або ще гірше – надзвичайний стан.

І зараз наша Держава, яка і до ВАШОГО коронавірусу була розбита та пригнічена вашим свавіллям, зовсім заклякла – у всіх своїх сферах діяльності. І це лише початок!
А тому, українці прохають вас – ГЕТЬ!
Геть зелена недо-влада, яка існує лише для того, щоб обСЛУГовувати своїх неукраїнських господарів!
Геть самостійно! Не допускайте, аби вам допомогли…!
І пам'ятайте, якщо українці обрали смерть тільки тому, що для них воля — це головне, то ваш «коронавірус» їм тим більш не завада!
Будьмо, націє! Україна понад усе!