За підсумками першого дня штучного розігнаного вірусного жаху маємо наступне:

1. Провладні «супермени» та «суперледі» виявилися «стійкими» до вселенського вірусного штаму, а тому дозволяють собі масові зібрання, у кількості більшій, аніж 200 осіб, чого не в якому разі не можна робити всім іншим нашим громадянам. Приклади – виїзне засідання верховної ради, збіговисько на захист «Руського миру», який влаштував Сивохо, якийсь непотрібний зараз форум у Києві тощо.
2. Сивохин захід на «захист миру» мав відбутися саме під час «надзвичайного стану», бо існує заборона на мітинги і будь-які масові зібрання! Те, що він врешті отримав копняка під зад нічого не змінює – його зрадницький захід все одно відбувся, а тому і матиме певні негативні наслідки, які залишаться без відповідного спротиву суспільства.
3. Кремлівський служка, а за сумісництвом володар українських судів Портнов, сьогодні виграв справу в суді, в якій йдеться про скасування святкування річниць діячів України, серед яких борці УПА і Організації Українських Націоналістів.
4. Ветерану АТО Антоненку суд знову подовжив термін перебування у в'язниці, не маючи на це жодної підстави та вагомих аргументів. І знову ж таки українці не мають можливості вийти на справедливий протест!
5. Єрмак на зустрічі в Мінську сьогодні дав згоду на прямі переговори із бойовиками Донбасу, по суті – із бандою злочинців, які тримають всіх українців за дурнів.
6. У Верховну Раду внесли проект постанови щодо «спроб відновлення масштабного водопостачання до тимчасово окупованих Автономної Республіки Крим та міста Севастополя та закликів про нібито потребу такого відновлення». Але! — У відповідних ЗМІ та на сайті ВР цієї постанови немає! Тобто, відволікаючи жахами про вірус та ідіотським надзвичайним станом, цю постанову взагалі хочуть заховати подалі від очей, і потім ніколи про неї не згадувати.
7. Ми ще будемо отримувати багато інформації про підступні дії влади під час корона-стану, але завершити хочеться дещо іншим. Відносно карантину у школах та дошкільних дитячих закладах.
Те, що працюючим батькам дошкільнят ні на кого залишити дітей, про що влада геть не попіклувалася, це ще пів біди. Набагато гірше те, що школярі зараз в більшій небезпеці, аніж вони були б у школах під наглядом вчителів, які б контролювали їх і на наявність у них захисної маски, і гігієну рук, а також проводили б відповідні інформаційні уроки щодо загрози захворювання. Це ж саме стосується і студентів.
Тобто, все відбувається через «Ж»…

Ну і вишенька на тортик.
Насправді загроза вірусу є. І несе нам його не порушення режиму «надзвичайного стану», а безпосередньо ворожа нам влада. Бо кожного дня в Україну прибувають тисячі туристів (і наших і іноземних) відряджених, та тих, хто працюють за кордоном. Багато із них хворих, але влада не організувала належним чином відповідних запобіжних мір, які б забезпечували нерозповсюдження вірусу.
Ті красиві картинки, які нам показують по телебаченню, є виключенням і знімаються лише «на показ», аби відволікти увагу, а заразом і показати, яка у нас відповідальна влада., що піклується про здоров'я українців. Але саме зараз по соцмережах поширюється відео, яке передає дійсну ситуацію, про яку не розкаже ТБ. Тобто, хворих на вірус (правда, невідомо який) прямо із літака відпускають на всі чотири сторони…(!)
Тоді навіщо цей корона-стан??
Тут відео: https://www.youtube.com/watch?v=cpw3x0ERoIY