Вчора українці отримали ще одного ляпаса від влади, який був загорнутий у фантик «милосердя», та врешті подарований ворогу.

Йдеться про постачання води до Криму, яке хоче відновити Зеленський «руками» нового Прем'єра-«технократа".
І справа навіть не в тому, що проблемами окупованої території повинна перейматися лише країна-окупант (за Законом), а в тому, наскільки підступно діє влада відносно свого ж народу та своєї Держави. Жодного разу Зеленський, разом зі своїми "слугами", не вчиняв так підло із ворогом, як він це робить із українцями, і головне — з Державою.

Отже, вчора, 06.03.2020 р., в Нью-Йорку, на розширеному засіданні Ради Безпеки ООН до 6-х роковин російської анексії Криму, представництво президента в Криму і Меджліс засуджують будь-які спроби відновити постачання води до півострова, доки він знаходиться під російською окупацією. Серед закликів української делегації до міжнародні спільноти щодо жорсткіших санкцій стосовно Росії звучить наступне:
"Ми говоримо про необхідність рішучих економічних, політичних та дипломатичних дій. Серед них має бути запроваджено ембарго на всі види російських енергоносіїв", — Рефат Чубаров.
А в той самий час, у Києві, новий Прем'єр-міністр України закликає до "милосердя" відносно російських окупантів, які захопили український півострів, і пропонує відновлення водопостачання до Криму!
Уявляєте реакцію української делегації, зокрема Рефата Чубарова, після того, як вони, знаходячись на засідання Ради ООН, яке зібралося саме по Криму, дізналися про цей принизливий ляпас нашої влади?

Це більше, ніж просто підступна підніжка кримсько-татарському народу та плювок у душу дурненьким українцям. Це підстава власної країни на міжнародному рівні! Це заява України всьому світу, що всі вони ідіоти, і мають потерпати від "війнушки у санкції", а ми тут – зеленські красені – будемо на цьому "нагріватися", продовжуючи служити своєму кремлівському босу, і визнаючи Крим російським…
Саме так! Бо як тільки відновиться постачання українських водних ресурсів на територію півострова, тут же, автоматично, Україна офіційно визнає Крим російською територією.

Це, власне, все, що потрібно знати про рівень акторської майстерності працівників сцени "95 кварталу". Але хочеться сказати декілька слів в обличчя чужій нам зеленській владі.
Панове! Незважаючи на те, що ви вирішили, що обдурили весь світ, і в першу чергу український народ, все ж таки ви вже програли! Вам дуже зарано потирати від задоволення ваші брудні рученята, тому що, як ми всі знаємо – зрадників ненавидять навіть ті, кому вони служать своєю підступною зрадою…
З рештою, ви в чергове втратили свій рейтинг. Адже, навіть ваші найпалкіші прихильники – навіть ті, що бажають дружити з Росією – кидок із Кримом вам не вибачать ніколи!
Нахиліть свої вуха до народу, і ви почуєте геть не те, про що вам співають ваші піар-менеджери, разом із своїм великим поголів'ям ботоферм!