Зараз серед бувших «прихильників» Зеленського дуже багато справедливих(!)) обурень відносно того, що їх «кинули», після того, як скористувалися їхньою відданістю, відповідальністю, а головне – грошима(!).

Йдеться про тих, хто вклав свої кошти у передвиборчу кампанію ЗЕ-президента та його команди, сподіваючись у подальшому отримати якісь особливі привілеї, високі «жирні» посади, або приєднання до мега-великого бізнесу.
Тобто, тут мова йде не про щиру прихильність до ЗЕ-команди, а лише про корисливі інтереси.
Але ЗЕ-команда виявилася невдячною, не зважаючи на чималий відсоток електорату, який вона на халяву отримала від хитромудрих її недо-прихильників))
А відтак, наші «передбачливі» ЗЕ-«прихильники" лишилися ні з чим.

Звісно, можна зараз зловтішатися над бідолахами, бажаючи на майбутнє бути їм трохи обачніше…))
Але зарано робити висновки.
Справа в тому, що на всіх "привілеїв" не вистачить, а тому найцікавіше і найсмачніше ЗЕ-команда розподілила лише між особливо СВОЇМИ – маючими певні критерії ЗЕ-ознаки.
А саме, претендентам на ролі "своїх" треба дуже любити "братній" народ, відстоювати право(!) російської мови на рівень державної, бажати "миру" ціною капітуляції; а також, не спиратися інтеграції ОРДЛО в Україну, та всьому тому, що каже "великий" вождь "великої" держави – пан Х@йло.
Тож, оскільки добровільні спонсори передвиборчої кампанії на такі ганебні умови не погодилися, ЗЕ-команда послала їх на…

На протилежність цій "сумній" картинці наведу приклад, як недолуга ЗЕ-влада опікується "своїми людьми", навіть якщо вони не прикладали зусиль і грошей у передвиборчу гонку. Бо тут головне, як вже було сказано, треба бути "своїм" до "братнього" кремля.
Отже, окрім того, що Зеленський призначає своїх смотрящих головами обрад, як, наприклад, Святослава Олійника у Дніпропетровській області, наш президент за особливі "заслуги" перед вітчизною ще й надаватиме їм найвищі посади української влади, як він це пообіцяв заступнику облради — Андрію Шипко.
Але для отримання обіцяної посади пану Шипко доведеться прикласти чимало зусиль щодо насадження у Січеславщині "Руського миру", що він й успішно робить, не зважаючи на численні обурення жителів області. Адже він має тут вплив та великі повноваження від самого Зеленського!

Тож, зараз по всьому обласному центру розташовані бігборди із пропагандою російських цінностей, ворожим триколором та закликом відвідати російський кінофестиваль, де основною темою буде навіювання кремлівських релігійних скреп, які, до речі, в українців вже викликають нудоту. Але, що тому Шипку до українців? У нього зараз росіяни на першому місці – яким потрібно догодити, аби потрапити на омріяну посаду міністра охорони здоров'я… (!)
Цікавий буде в нас міністр по здоров'ю, чи не так? Головне, він вже піклується про наше здоров'я, здебільшого – про психічне.
А головне, у нас цікава влада вимальовується – "все для людей!", лише не українських…

Наприкінці, звісно висновки. По-перше, це урок для всіх нещирих і занадто корисливих, бо лукавство завжди обдурює тих, хто лукавить. По-друге, продаж вітчизни дуже дорого коштує не лише Державі і народу, а і тим, хто її продає… (згадаємо Ахметова, який закликав до "Руського миру", а потім все втратив на Донбасі). І третє — народ пильнує, і терпіння у нього не вічне… ;) )