Спочатку із волонтерки Марусі Звіробій та із нардепа Софії Федини зробили ворогів народу (читати – кремлю), виливши на них весь бруд зеленої від злості пропаганди по всіх соцмережах та ЗМІ .

Потім бюро розслідувань спрямувало до прокуратури проект підозри на їхню адресу.
А сьогодні зранку до приватного будинку Марусі Звіробій зненацька завітала бригада «Гоп-Стоп» в особах «доблесних» правоохоронців.
Адже керівництво країни побачило в них велику загрозу для його капітуляції перед кремлем.

Одразу все це нагадало ОРДЛО, де ватажки терористичних угрупувань «ДНР»/«ЛНР" бачать загрозу від всіх проукраїнських мешканців, пресуючи їх обшуками, "підвалами" та цькуванням, зокрема і в інформаційному просторі. Навіть сценарій тих обшуків схожий — із вилученням мобільних телефонів та забороною фільмування "процесу".
Те ж саме відбувається і в окупованому Криму.
І все це ми спостерігаємо вже п'ять років окупації цих українських територій Росією.

На протязі всіх воєнних років нас завжди лякали, що ворог може просунутись вглиб України, врешті дійшовши до Києва.
Дійшов..? Чи просто виконаний ще один пункт вимог напередодні "нормандського формату"?

Не виправдовуючи зухвалих висловлювані Звіробій та Фединої, хочеться звернути увагу суспільства на те, що кремлівські угодники та відверті сепаратисти зараз займають у владі високі посади, зокрема і в Парламенті, а патріотів вже готують до "підвалів", ставлячи на них клеймо "ворогів держави" (якої саме держави??)
……………..
У нещодавньому масовому "вкиданні", яким поливали Марусю Звіробій після її заяви відносно капітуляції, була цікава "інформація" про її "незліченні статки" та розкішні "царські палати", в яких вона проживає, "віджавши" їх у якихось клоунів.
Сьогодні, під час обшуків, зафільмували ті "царські палати" — звичайна скромна сільська хата її родини.
Тож, на відміну від попередньої влади, нові (зелені) зовсім "не брешуть"…