#Я_не_вірю_що_Тимчук_вчинив_самогубство!

О, Боже! Вже танцюють на кістках!
І хто саме? Саме ті, хто закликає інших ТАМ не танцювати!

Танцюють з приводу ганебної «версії» від горе-блогерки Олесі «Качко» (вибачте — Олесі Медведєвої), яка намагається довести, що «невдаха» -Тимчук покінчив із життям(!) саме через те, що такі патріоти як він зараз у владі не потрібні, і він опинився на узбіччі історії!(( Тобто, не витримав до себе неуваги від суспільства та від сьогоднішньої влади.
Оце поворот від «Страни.UA»!!((

Мене не можна назвати прихильником минулої влади на чолі із Порошенком.
Більш того, я п'ять років висловлювалася проти неї тільки у негативних барвах — тих барвах, на які вона заслуговує, на мою думку.
Але те, що поширює пані Олеся «Качко» (ще раз вибачте — Медведєва), це принаймні неповага до того видання, від імені якого вона «вєщаєт», а по-друге, це не прикрита неповага до українського суспільства.
По-третє, вона, сама того не розуміючи — з причини своєї недолугості — занадто відверто тролить нинішнього Президента, разом із партією «Слуга народу», натякаючи на те, що патріоти і перемога над ворогом їм не потрібна.
Я вже не кажу про повне приниження наших військових, які за нашу країну положили своє життя! Положили заради однієї для всіх нас мети — ПЕРЕМОГИ!!

І «вишенька на тортик»!
Подивіться обов'язково це відео (7 хвилин), і ви побачите, що окрім низькопробного «виступу» ораторки Олесі та геть непрофесійної режисури, складається іще одне не дуже привабливе враження! — Враження від того, що цей її «виступ» нагадує бризгання слини на Україну російською скандальною телеведучою Ольгою Скабєєвою. Памятаєте таку? Та ж сама інтонація, ті ж самі фрази, і таке ж саме кривляння! Навіть погляд однаковий! Скопіювала подругу за нещастям стовідсотково! Клон, одним словом — навіть її акцент московський запозичила!
А головне — обидві ненавидять українських патріотів, а може й Україну...((

Я не вірю, що Тимчук вчинив самогубство!

З привоводу «Качко» — хто в темі, той зрозуміє. Одним словом, блогер-невдаха.