5f95bfcf64169.jpg

Навіщо проводять опитування — питання до політтехнологів. Не копнув організаторів цього дійства лише лінивий. А ось чому це було влаштовано, саме як цирк, який ми спостерігаємо в прямому ефірі? Хитродупий план? Облиште!

Зараз, на наших очах розвертається найочевидніше розкриття системи поглядів тієї шайки, яка сьогодні при владі. В анекдоті часів совка міліціонер просить перевести його до підрозділу патрульних даїшників, щоб покращити своє матеріальне становище. Тобто: в голові найпростіших істот сформувалося розуміння функції влади, як такої, що сповідує принцип «я — начальнік, ти — дурак», ще й підкріплене грошами, які взмозі порішати усе. Місце на верхівці мало забезпечити безумовне втілення в життя усіх забаганок. Вони сприймають лише зовнішні прояви: Буду президентом, житиму за чужий кошт, буду розлякувати всіх кортежем і сидітиму за одним столом з іншими президентами та нагребу бабла немєряно. А те, що для цього потрібно вчитися, вчитися і вчитися, мама не казали.

Буба не очікував, що буде так важко? Та він і назв тих проблем, які існують в воюючій країні, не чув. Де він був, коли кабінет камікадзе витягував країну з дупи? Кривлявся на сцені, повторював чужі тексти, жив поза війною, купував нерухомість. Здається, він мало читав, тому президент з серіалу став йому одкровенням. І понесло, курва мать, Головолодьку на нашу голову. Тільки повний бовдур, без краплі інстинкта самосбереження міг таке уткнути.

Чи налякали. Не маю сумніву, є чим. Он, як його підкинуло в Маріуполі. Треба ще на яйце його перевірити, я б подивилася.

5f95c210991dc.jpg

От і з опитуванням, як вийшло? Буба зажадав відповідей. Його ніц не турбувало: як, скільки коштуватиме, чи за законом. Він так схотів. Схоже, йому та його долбо(зе)бам глибоко плювати, що на гроші, які викинули на сміття, можна було зробити щось корисне. Я мовчу вже про те, що це були наші гроші. Але це входить в його уяву про діяльність президента. Саме це він бачив в телевізорі, який і став для нього основним постачальником знання про життя. Так і живемо: люди, які дивилися телевізор, вибрали телевізійного імітатора (не плутати з вібратором, хоча…).

На фото дільниця № 511310 м. Одеса, школа 62, пряме порушення закону, але винуватців катьма.