Рак виникає у людей які ведуть себе як ракові клітини по відношенню до Бога. В людини Бог повинен бути на першому місці в системі пріоритетів. А коли в людини на першому місці щось людське, то їй це Що таке онкологія.

все руйнують, а людина захищається неправильно, і в ній накопичується агресія . Ненависть та гнів з часом проходять а невдоволення залишається. Образа велика теж зникає а невдоволення залишається. Можна захищатися на зовнішньому рівні. Якщо малу дитину розізлити, вона перетворюється на клубок ненависті та гніву. Вона все викидає на зовні. Якщо принизити дорослу людину то вона зробить вигляд ніби нічого не сталося, але всередині в неї все кипить. В цей момент її енергетика руйнується, і відповідно вона створює собі проблему. Не правильна система цінностей приводить до накопичення людиною внутрішньої агресії, у вигляді невдоволення. Це невдоволення руйную поле людини на рівні статевих і нирок. Чим більша агресивність людини тим швидше вона захворіє. Перша причина раку в невірній системі пріоритетів. Друга причина в невмінні правильно любити і прощати себе, та своїх рідних і коханих. Як наслідок цього людина наповнюється внутрішньою підсвідомою агресією. Третя причина людина не усвідомлює того, що робить в даний момент часу. Четверта причина в людини мало любові, і є великий страх. П'ята причина на рівні тіла, це чорний гнилостний грибок. Не має людей а є ідеї, рак це руйнування невірної ідеї.

Що таке Бог отець? Я слухаю відповідь людини. І пояснюю, Бог це все цілісність, Бог це єдність, Бог це любов, Бог це творець, і Бог це існування. Дати визначення неможливо. Це все що я назвав, це ніби пальці які вказують на щось. Риба в океані не знає що таке океан, і людина в Бозі не відчуває цього. Можна любити Бога, можна ненавидіти, або ігнорувати, але не можна не бути в Ньому. Бо є тільки Бог , небо це Його прояв, повітря теж, ріки озера, моря гори вся природа Божественні по своїй суті. Ви в Бозі, і Бог у вас. Бог це найбільша найголовніша реальність в житті людини.

Найголовніші заповіді починаються зі слова – возлюби…Старий завіт, не вбий не кради, шануй отця і матір своїх, не говори неправду… Старий завіт визначав що людина повинна робити. Новий завіт возлюби Бога свого всім серцем своїм, всією душею своєю, всім розумінням своїм. А возлюби це внутрішній стан, це серце, це глибина. Що це означає на практиці, життя людини це ланцюжок маленьких миттєвосте й. Ми можемо пити чай з любов'ю, а можемо з поспіхом, не відчуваючи насолоди. Можна мити тарілку з любов'ю, а можна з невдоволенням. Готувати їсти можна, чи прибирати кімнату, чи працювати з любов'ю, а можна з невдоволенням і претензіями. Вибір людини визначає — вона з Богом, або ні. Головне не те що робить людина, а її внутрішній стан. Зберегти почуття любові в стресових ситуаціях важко, але потрібно. Будь яка стресова ситуація це ліки для душі. Життя людини це чорні та білі полоси. Уявіть собі, ваше бажання здійснилося ви радієте. В цей момент ви випромінюєте позитивні емоції. Уявіть собі вас принизили, зневажили, відповідно, ви реагуєте так як і в минулому . Вас накриває хвиля обурення, а це негативні емоції. В цей момент ви руйнуєте себе. В момент радості, поділіться з існуванням своєю радістю – дякую тобі Господи. І гординя ваша не виросте. В момент болю, приниження , якщо накрила хвиля негативу, то зверніться до Бога. Господи я не пройшов цю ситуацію, якщо можна нехай вона повториться, я постараюся її пройти. Ця ситуація повториться , коли ви про неї забудете. Ваш внутрішній стан визначає те що з вами стається.

Людина це дух, душа і тіло. На рівні духа ви або руйнівник, або творець. В душі людини є любов і страх. У онко хворих, страх великий а любові мало. І все починається в душі людини, і кохання і рак. На рівні тіла ви розділені, на десятки, та сотні особистостей, ви чоловік, або жінка, ви керівник, ви господар, ви силач, або навпаки, і тд . Якщо раніше людина дбала за чистоту душі, то зараз ні. Легше піти в храм відстояти певний час і повернутися до дому. Молитва це не випрошування чогось, бо Бог дає вам те що очищає вашу душу. Молитва це стан любові та подяки, це ваш аромат. Ціль молитви в самій молитві. Любити означає віддавати, випромінювати енергіє любові. Наповнює душу любов'ю така молитва. Очищає душу покаяння, щире, чистосердечне. Очищає душу біль, стреси, коли людина це приймає. Очищає душу допомога ближньому. Очищає душу жертва. Очищає душу внутрішній спокій, коли немає емоцій.

Перше що необхідно змінити це відношення до самого себе. Ви створені по образу та подобі Божій, ви божественні по своїй суті, але не відчуваєте цього. Возлюби Бога свого, починається з відношення до самого себе. Зневіра це один зі смертельних гріхів. Ні якого невдоволення собою не повинно бути. Ви повинні навчитися любити і прощати себе повністю. В минулому, коли ви народжували почуття вини, немає вже вашої волі, а є не прийняття волі Божої. Відповідно прощати правильно це прийняти те, що я не приймав тоді, і не приймаю до сих пір Божої волі в цій ситуації. Це зрозуміло? Любити Бога означає любити себе і з любов'ю відноситися до всіх рідних та коханих.

Друга заповідь любові – возлюби ближнього свого , як самого себе, моліться за ворогів ваших, за тих , хто вам переслідує. Ці дві заповіді Ісуса Христа звернені до душі людини, а не для її его. На практиці що це означає? Визначає це захищатися можна на зовнішньому рівні. Але не можна захищатися всередині, внутрішньо. Це зрозуміло? Відношення до ближніх своїх повинно змінитися. Любити означає прийняти людину, або ситуацію, повністю, тотальну, а потім вже оцінювати. Прийняття – На все воля Божа, була , є і буде, дозволяє зберегти і здоров'я і внутрішній спокій. На все воля Божа, повинно проникнути в вашу підсвідомість.

Бог говорить з людиною ситуаціями, а не словами. Спочатку ідуть матеріальні проблеми. Потім невелике захворювання, грип , на приклад. Людина задумується за що це мені, що я порушив? Потім іде несправедливість. Якщо ви не приймаєте маленьку несправедливість, вам дадуть більшу, а потім ще більшу. Наступна ситуація, зрада коханої людини, проблеми в сім'ї. Зраду коханої людини прийняти важко, але необхідно, бо це гіркі ліки для душі людини. І остання ситуація, крах щасливої долі. Землетрус, а ви залишилися з паспортом, а навколо все зруйновано. Або аварія автомобільна, ви інвалід…

Уявіть собі величезну матеріальну втрату, величезну несправедливість, зраду коханої людини, та цілковитий крах долі і зверніться до Бога, — Господи як мені суджено це прийняти, я це прийму. Якщо вами керує страх, молитва ваше не дійсна. Якщо вами керує впевненість що з вами це не станеться, то молитва не діє. Тільки коли ви молитеся для того щоб очистити свою душу, вона буде істинною. Це зрозуміло? Коли людина приймає цю інформаціє, то її прийняття очищає поле людини на тонкому рівні.

В людині зустрічаються дві енергії, енергія духовна і земна. Ці енергії дають енергію життя . В тілі людини є так званий енергетичний котел. Він працює на сто відсотків, коли людина в гармонії. У більшості людей він мало продуктивний.