Апеляційний суд Києва сьогодні мав розглянути апеляцію на запобіжний захід генерала Ігоря Павловського. Але засідання зірвали прокурори, котрі проссто не прийшли на засідання. Наступне судилище призначили на 26 серпня

censor_blogs_content_big.jpg

Скандальний Печерський суд присудив колишньому заступнику міністра оборони, учаснику оборони Маріуполя, бойовому генералу Ігорю Павловському два місяці арешту або 476 млн грн застави. Ця сума є захмарною для людини, котра контра навіть не має власного житла і винаймає квартиру.

censor_blogs_content_big.jpg

У країнах ЄС, — котрих деякі «слуги» хотіли б шантажувати ядерною зброєю, якби вона була, — така сума застави розцінюється як тортури. Оскільки такі гроші звичайна людина не збере ніколи. Це спроба вибити у генерала свідчення і обміняти їх на більш лояльне рішення суду. Майже півмільярда застави — це форма тиску на генерала, аби він дав хоч якісь свідчення проти Петра Порошека.

censor_blogs_content_big.jpg

Для порівння, мільярдеру та куму Володимра Путіна Віктору Медведчуку, якого звинувачують у фінансуванні тероризму, присудили 350 мільйонів гривень застави.

Тобто, мільярдеру-терористу 300 мільйонів, а бойовому генералу, котрий звільняв Маріуполь — 476 мільйонів. Медведчук під арештом у власному маєтку, а Павловський у в'язниці. Питання — з ким бореться Зеленський — з кумом Путіна чи з патріотом та героєм війни з Росією?

Підписуйтесь на мій ТГ-канал