Дуже часто зустрічаю думки, що наш найвеличніший лідер, насправді хороший, він хоче добра Україні і українцям, і те, що люди досі вірять, що в нього щось вийде змінити ( уточнюю — змінити на краще, бо ті зміни, які у нього вже вийшли, на краще покищо не тягнуть). Кажуть, що у всьому винне оточення. Це саме люди, які оточують Зеленського, так би мовити, чудять. А він то добро во плоті.

Про віру говорити не будемо, питання релігій, вірувань і таке інше — сугубо особиста справа. Подобається людям вірити — нехай вірять, хояа, як на мене, то це вже не віра, а надія, яка, всі добре знають, вмирає останньою.

З тим чи він хороший чи ні, теж сперечатись не буду. Особисто з ним не знайомий, людей, які з ним близько знайомі, і яким міг би довіряти теж не маю. Отже, це також пропускаємо.

Залишилось тільки оточення. Але я й тут сперечатись не буду.

Цікаво, про що мова піде далі, коли я, погодився з усіма агрументами?

Та про все одразу. Окремо, так як я розділив, ці пункти не викликають (у мене) особливих заперечень, але якщо картинку глянути вцілому, то пєчаль пєчальна.

Зеленський — президент, має монобільшість у парламенті, власний уряд, прокурора, СБУ... коротше, все, що забажає. Але хтось йому не дає зробити нам щастя....

Ще раз: президент, має монобільшість у парламенті, власний уряд... Шо нього лапки не скажеш...

Я можу зрозуміти ситуацію, коли молодому царю заважають старі бояри, але ж наш найвеличніший сам своїх «бояр» набирав. Ось воно оточення. Кругом нього знаходяться люди, яких би там без нього не було. Єрмаків, шмигалів, нєфьодових... кухарок (прочих тамадів і фотографів) у Верховній раді. Всього цього .... якби його без матюка сказати... здєца (зві) не було б, якби в наше життя його не привів Зеленський.

Але він не винен? Він жеж як краще хоче, так?

І шо? Куди мені його бажання прикласти? До ціни на комуналку, чи може в якусь сироватку для незгортуваності реформ?

От, якщо ви найняли Підрядника побудувати будинок вашої мрії, він пообіцяв, що все зробить. Хароша ж людина, хоч раніше нічого і не будував, але запевнив, що впорається, вам сподобається. Але замість будинка мрії, отримали хатку на курячих лапках. Кого звинуватите? Підрядника, який підписав з вами договір, чи підете розбиратись із робочими, яких він найняв?

Так само й тут. Той, хто привів свою команду — відповідає за дії кожного члена цієї команди.

Не важливо, яке пізвище у конкретного наслідку, адже прізвище загальної причини — ЗЕЛЕНСЬКИЙ.