6017c0bf26521.png

Це Україна. Побита. Знівичена. Але не сдалась. Готова знову к бою. Вбивати ворогів та ставити поганих союзників на їх місце.


Факт:

1. Україну вбивали сусіди. Намагались знищити. Вирізати.

2. Намагались вкрасти ім'я України, української нації.

3. Зараз друзі України лише ті, хто від України далеко.

4. Усі інші — ситуативні союзники, котрі у влучний момент вставлять нож у спину.

5. Зараз Польща намагається під шум війни в Україні перебрати на себе фінансові потоки з Московії.


Як на це реагувати?

Як Німеччина, другий Рейх. Пруссія.

1. Треба знищувати сусідів. Не давати їм стати сильними. Забрати у них мову в Україні. Вони не мають право на неї в Україні. Як українці в їх країнах на свою.

2. Коли почнеться конфлікт, треба підтримувати ворогів центру та робити так, щоб вони не об'єднались.

3. Усі хто не граничить з Україною, а тим більше США — є перші союзники України. Треба вчитись у кращіх. Та створювати краще. Вчитись та освітчуватись.

4. Заставляти союзників бути більш активними за тебе, щоб вони вимагали себе, а Україна має виконувати роль лідера у них, та виступати завжди як головний. Це дасть змогу Україні забрати усі заслуги собі.

5. Україна має стати сильною, створили жорсткі правила для усіх та зн щити монополії.

Створити біржу та перетягнути усі фінансові потоки собі. Щоб лише через Україну. Лише тільки так Українці зможуть стати багатими та успішними.


Треба копіювати кращіх. Треба копіювати Античну Республіку Рим щоб створити велику державу для великої нації. Щоб бути кращіми.




Ну, це так, лише мої думки. Щоб Я зробив, як бізнесмен, якщо б мені дали права змінити Україну на свій розсуд. Безоплатно. Але працювати буду лише за моїм графіком.

Ні, мені не потрібен цей пост. Мені потрібна успішна Україна та Український Далекий Схід. Мені потрібен їх Алюміній. Й краще щоб з нього заробила Україна, а не РФ чи КНР.