Деякий час назад Я зрозумів бажання українців бути цивілізованими. Вони приймають лише краще у інших країн, а погане до себе не експортують. Таким чином вони схожі більше на Японію, Південну Корею, Тайвань та Німеччину більше, ніж вони можуть подумати.

Але...

Але Я наштовхнувся на абсолютний Український чистий ідіотизм. Це намагання жити в мирі з сусідами, котрі намагаються знищити Україну.


Україна намагалась бути більш розвиненою ніж самі країни навколо неї. Тому нація страждала. До нового часу Україна підійшла у вигляді хворого котрий страждає на соціалізм, без промисловості та армії. Тому програла.

Це призвело до:

1) Пограбування кожного українця більше ніж 5 раз.

2) Геноциду над Україною та української'ю нацією.

3) А коли Україна підіймалась сусіди — завжди об'єднувались та знищували її, оккцпували та проводили геноцид.


Чого це повинно навчити?

? — Відмовлятись від цивілізації? Ні!

! — Це повинно навчити що сусіди не цивілізовані, їх треба бити та вбивати, забирати можливість заробляти й робити так щоб це могло йти через Україну.


Спитайте себе, чи можна варварів котрі розуміють закон сили вдовольнити речами про мир?

Я собі відповів. Ні. Вони розуміють це кров'ю. Лише їх діти, котрі вирастуть під Україною, її освітою та пропагандою зможуть це зрозуміти.


А тепер спитайте себе, що треба робити щоб Україну та українців знову не знищували та не грабували?)

Правильно — бути сильніше, розумніше та безжальніше до сусідів й усіх хто намагається це робити з вами.

Наприклад сусіди України як Польща, Білорусь, РФ, Угорщина — абсолютно не цивілізовані виродки.

Румунія та Словакія з Молдовою більш цивілізовані — з ним можна вести справи.


Фейковий мир — це коли ти намагаєшся дружити з тими, хто тебе вбивав раніше. Бвивав у сучасність. Та вбиває зараз, як забирая людське життя так й культуру й багато іншого. Сьогодні війни змінились. Люди теж. Питання лише у тому, вспіють повністю змінитись Українці, перш ніж їх знищать. Але це питання вже до вас.