Те що Я зрозумів спілкуючись з українцями, це те що вони імперська нація. Нація своєї імперії. Панування та володарювання над іншими інтелектом та успіхом, та силою допомогаючи захищатись від агрессорів.

· Вони знають що у світі багато українців. Мабуть десь навіть більше ніж у самій Україні живе.

· Вони ніколи не пробачають ворогам. Й єдина спроба пробачити відбулась з россіянами у 1991 році. У що воно вилилось усі знають. У надмірність, гний та брехливість котра на них л'ється з території Залісся (запоребрєка).

· Вони ніколи не забудуть про помсту за своїх людей. Бо тільки для імперської нації смерть однієї своєї людини коштує більше ніж мільйони життів ворога. Й до цього вони згадають й голодомор, згадають розстріляний Зелений Клин (де досі там 80% українців живуть).

· А територіальний імператив є імперативом домінування своєї культури та сюзереном інших країн у якості спільного з ними захисту в першу чергу інтересів України та її нації.

· Українці ніколи не забудуть та не пробачать намагання знищити їх мову та культуру. Ніколи не пробачать знищення усього українського в РФ. Закриття ЧАСНИХ та НЕДІЛЬНИХ Українських шкіл у РФ. А заборону української мови на далекому сході, де тепер море нації (навколишні землі) розмовляють українською, а міста россійською. Бо заборона та розстріл людей був жахливий.

Я знаю що українці бояться у собі своєї імперської ментальності. Й не розумію чому.

Бо українська імперська ментальність є абсорбуючою, Римською. Вони вбирають у себе інші нації, та роблять їх культуру частиною своєї. Але й не забороняють іншим вважати себе тим, ким вони прагнуть. Просто імператив національного, політичного та економічного успіху під ім'ям України є більш важливішим, ніж китайська діаспора.

Китаянок беруть у дружини. Китайців у чоловіки. Як приклад того, що чомусь вважається різним в Україні (не розумію правда чому, бо Корея, Японія та Тайвань більш Європеїзовані ніж Україна, наприклад, й культурна система однакова). Ця єдність культур, панування мови та культури є чинником абсорбування усіх в себе.

Не бійтеся українці бути сильними.

Не бійтеся українці бути розумними.

Не бійтеся українці бути відповідальними.

Будьте українцями. Розумними. Сильними. Відповідальними.

Це та ваша культура та мова запорука успіху вашої країни.

Вас не змогла жодна держава навколо вас знищити лише тому що ви були розумніші за них. Інакше вас б стерли з лиця землі, як нема багато націй котрі проживали колись на території РФ чи Польщі. Вони були асимільовані.

Вас не змогли.

Вас бояться.

Тому вас ненавидять.

Й не треба цим гордитись. Треба завжди боротись. Бути ще розумнішим, ще кмітливішим, ще сильнішим, ще гарнішим, ще відповідальнішим.

Треба завжди бути кращім. Тоді ваш особистий успіх в переплетінні з українською культурою та мовою дасть вам усе краще що можна винести з цього світу.

(Як приклад, знищення рашки, та працювання з африканськими республіками щоб видобувати у них корисні метали та інше. Те що вам дасть прибуток.)

P.S.: Не переходьте з сусідніми країнами на їх мову.) Хай вони вчать вашу.) Вони повинні знати вашу, ви їм нічого не винні.)

Хай вчаться. Усе одно ви будете знати їх мову, бо українська це всеслов'янська. Чи самі вивчите. Але хай вони знають вашу мову. Вони повинні переходити на вашу мову, а не ви на їх. В Інтернеті та у вашій країні аж точно.


P.S.S: Це лише мої спостереження. Не бійтеся стати новим драконом, усе одно ви ним вже є. Просто ви встановите свої правила для усієї східної Європи до Володивостоку. Щоб був мир та економічний прибуток. Ну й ще пиздити россіян коли дуже нудно буде. хД